Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
tak včera odpo ve městě,pak vycházka večer kousek mezi polama a čtení,
dnes ze 3 psama-přidala se i Betty do lesíka na na čekanou ne,na skákanou,všude větví,stromů….jako na zemi,stromy v lese občas i někde jsou….
tak k lípě jsme se vyplahočily,Safča se táhla,protože kopcee a ještě jsme potkaly basendžíka,takže depka u ní-koho jsme to potkaly???,
no ale od lípy už šla svižně,v lese pařezy ju zajímaly,udělaly jsme okruh a šly za Dafinkou k hájence a dolů a dom,Žeryk chodí vzadu,BETTY furt čmuchá+čurá…takže se furt otáčím dozadu,kde je Žeryk,Bettynu od něčeho odtahuju a vepředu zabržduju roezejítou!!!!Dafču,no,došly jsme po hodce a něco-takže delší vycházka
pustila jsem se zase do úklidu co dělám před Vánoci,ale po letech se mě rozsvítilo-to je hrůza jak mě některý věci dlouho dochází do té palice:-)
a že ty vnitřní úklidy,budu dělat kdy se mě bude chtít,bude delší volno/dovča,nebo tak,prostě přelom podzimu,
takže stěnu tam kde spíme mám , kromě jedné police s knížkama hotovou a protože v poslední skřínce u zdi my plesnivěly knížky a zrovna o psech,tak poumývat vevniř,knížky otřít a dát do stěny v obýváku,z obývaku z polic ze stěny dotáhnout co bylo tam,takže nějaká sbírka pivních půllitrů a hrnečky po babičce,+pouklízet normálně+udělat rýži k číně,
no a měla bych jet o víkendu do BK,na narozky kamošky 4řlístku našeho,v obýváku ve stěně 2 police s knížkama o psech a prostřední poháry,medaile-a figurky kníračů-tak takový tématický to tam je-aneb skro vše na jednom místě:-)
včera jsem se snažila dovolat pár kamoškám,kromě 4 naší,tak jedna nemůže,že zařizování,pak výlet,další je na dovči a další-chovatelka kníračů,majitelka Killyny,tak ta vystavuje,takže pryč bude…-jo všechny jsou to Hany-takže já na Martina-tak jedna Hana na dovči,druhá výstavy ze psama,třetí…:-)))
no nic,takže jindy,akorát ted to tak hezky vycházelo,časově,jindy jedu jen na 2 dny,
no 3 měsíce jsem tam nebyla,naposledy květen-narozky čtyřlístku,,,
tak uvidíme no,
snad nebude moc vedro,
furt si v hlavě-no nejen v hlavě i s tou chovatelkou kníračů-přece jen má zkušenosti,že jsem to probírala,i s kamoškou od basendžíka,
+s tatkem,že-ale to byla kapitola sama pro sebe,tatka-ten prostě-no tak utratit,já su z dědiny,tam se to dřív tak dělalo,prostě jak psovi něco bylo žádný léčení,nic,prostě zastřelit-tvl,to vypadá,že veti jsou výdobytek posledních 20let???
tak jsem říkala tatkovimže mě táhne na 50,že jsem nevypadla včera ze zkumavky,že vím jak to dřív chodilo a chodíčasto i ted,u nás v dědině psi co tráví život na dvorcích,sousedka co má 2 jezevčíky-starou fenu a mladou,a nikdy ti psi neopustily zahradu,dvůr,furt !!!!!!
jako ale mega furt!!! po nich jen řve a řve-protože jsou to psi tak prostě musí poslouchat,že…hlavně,že vnuk studuje nějakou lesnickou školu,
ona dřív z vnoučatama věčně v lese na hříbkách a tak,ale psy nikdy sebou nevzala,dyt oni asi ani neumí chodit na vodítku,že….
no nic…těmto lidem říkám krmiči-krmiči psů-držeč psa…
no,takže -máti taky-tatka co na to říká???
já-no,že dřív blabla,bla
a ona-no dřív na to nebyl čas!!peníze!!na dědinách to tak bylo….
ježíši já vím!!!
to neznamená,že když mě není 70-že su blbá a nevím jak to dřív chodilo….nic no…
prostě-po debatě s váma,a Hankama 🙂
tak vyšetření dělat nebudem,a uvidíme co to bude dělat,třeba to bude fakt jen tukový
a když nebude…
tak dáme 30 000 za to,že zjistíme e to ted cosi je a co?
je to na blbě operovatelným místě,doktor mluvil jen o následným léčení,ne vůbec o operaci….
a pokud by to bylo blbý,stejně by se s tím nic moc dělat nedalo….
Žerykovi to při chůzi nezavazí-ptala se Fifi,
je akční,veselej,furt stejnej,tak holt bud to tak bude dál,nebo nebude….
jinak ta kníračkářka mi říkala,že její 15letá fenka má bouli na noze už pár let,a zatím dobrý,tak třeba?doufám!!! to u nás bude stejný…!!!
Čajdo-no,zase když v té práci budeš spokojená pracovně+kolegové/vední-prostě s lidma+dobrý podmínky tak by ani snad??mín peněz nevadilo….???
víš jak to myslím?
jasně,že peníze jsou potřeba,všecko se zdražuje a tak,ale když by ta práce měla jinak samý P-pozitiva…
Zlatko-teda masakr ze synem,to je mě ho i tebe teda upřímně líto,bože to je tááák nespravedlivý!!!
kéž,by tu jeho ženu potkal nějakej potvor manžel,muž,aby věděla jaký to je-tak
já su hrooozně pomstychtivá,i když se to nemá…
do pekla přijdu,pomstychtivá su a ještě neumím odpouštět….
Denny-krásná výstava,no na mě některý jeho obrazy působí strašidelně…:-(