Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
tak včera večer kousek ze psama ještě a válení,
dnes ráno vycházka s oběma,šomtání se mezi polama kousek,pak cvičení Dafi-přivolávačky,stůj a házení klíčů a obíhání Žeryka,Žeryk měl čekej a pamlsky za to,že čeká,vždycky jak jsem šla kolem s Dafinou vrazila jsem mu pamlsek
no pak vycházka Žeryk s basendžíkem-k lípě,kolem lesa k hájence,kousek v lese ždibíček,od hájenky kolem cvičáku a dom
volala jsem švagrové,kolik vlastně Žerykovi je?
no tak 12 je mu určitě….
oni ho našly jako štěně někdy v prosincu…
furt dumám co s tím…
dělám Vánoční úklid-no Vánoční úklid-dělám to co stejně není vidět,at se to dělá na Vánoce,Velikonoce nebo v létě-prostě umývání vnitřku stěny s knížkama a oblečením,tam kde spíme-vždycky jsem to dělala všecko před Vánoci-vnitřky skříní,stěn,poutírat knížky+jsem to protřídila,+okna/dveře
no jenže jednak to v zimě blbě vysychá-ty vnitřky,jednak je toho moc,jednak u těch vnitřků je jedno kdy se to dělá,
není to tak vidět jak špinavý okna dveře,
a jednak su z toho včerejška tak nervozní,že nemůžu stejně v klidu sedět/ležet-odpo musím do města…
takže prostě vyhodit knížky,oblečení,umýt,nechyt vyschnout,dát zpátky,vyřadit…
tak v zrří bych udělala vnitřky,jak se mě bude chtít a jak bude volno,
když se mě chtít nebude tak nic…
není to povinný,ale mě to svým spůsobem podivně uklidnuje,když su nervozní…to jsem psala možná víckrát,když su nervozní,nemůžu dělat nic v sedě/v leže,před operací jsme s máti poklízely tu terasu….
Denny-takže jak se cítím po operaci?
bolí/táhne mě ta jizva v puoíku,ale to je asi tím,jak tloustnu-po operci jsem měla o 3 kila mín,bolí mě bčicho dole občas a mám nutkání často čurat i když vím,že nejsu prochlazená….