Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací řádný léto 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fifi

Mirko, tak kdyz se nevi diagnoza, proc hned onko klinika? Kolik je vubec Zerykovi? Cena zni silene, kdyz by slo jen o vysetreni… Leky u Dafci vyladite, to bude dobry. 🙂

My jsme doma, oba. Posledni dny byl v pohode, tapal si, hrabosil, normal Pruhy. V ordinaci jsem se rozhodla nechat udelat krev (naposled byl rozbor v dubnu), kdyz by tam cokoliv vylitlo/bylo na hodnotach z jara, nechala bych ho rovnou uspat. Svete div se, Troldik ma rozbor jak zdravej pes! Kreatinin v norme (ze 120 sprdlu pokles na 86!), jatra ok. Pani doktorka se sama divila, byla prekvapena. Nejspis mu takhle zabral AminAvast, na kterym je ted misto Pronefry asi tretim tejdnem, davam mu jen pididavku.
    Mno, kdyz takhle pekne vysly vysledky, bylo rozhodnuto bojovat dal, seslo se pomalu konzilium – tri doktori se radili, co s Prouzkama dal, kdyz ma takovy reakce na Librelu (btw, pry ji davaji na klinice radove desitkam psu a zadnej nezaziva podobny nezadouci ucinky, mam unikat, nahlasi jeho pripad vyrobci). Po porade s internistou a ortopedem vymysleli variantu a Troldik dostal pigaro Osteopen. Taky relativni novinka na trhu, ortoped s ni ma dobry zkusenosti. Toz, dej se vule pruhata, pristi tyden jedeme na dalsi davku (celkem jsou 4 po tydnu, pak by mel ucinek drzet az pul roku).
    Jestli se mu zhorsi jatra, ledviny, jestli se vyskytnou naky reakce i na tohle, je dobojovano. Ale tentokrat s pocitem, ze jsem fakt udelala totalni maximum. Nase dvorni pani doktorka mi zcela uprimne na otazku, co by delala, bejt to jeji pes, odpovedela, ze by tohle jeste zkusila, ze ted to neni pes na utraceni. Je to loterie, s Troldou je vsechno tak nak budanebo cesta.
    Diky vsem, kdo jste na nas mysleli, prosim, drzte palce dal. 🙂 (A ne, nejsem sobec, co za kazdou cenu chce udrzet psa pri zivote. Dneska jsem si opravdu myslela, ze se vratim bez nej…)