Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací řádný léto 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak jsem fčéra prt dělala. Páč přišel tesař a tak jsme fšicí seděli venku a kecali. Je to supr, když je někdo šikovnej, oni jsou tak dobří, že už pradávno přešli hranice okresu a dělají fakt po celý republice pro různý architekty, nejvíc v Prahé. to mi přijde úžasný, jak firma z nějaký vísky ve středočeským kraji dobude republiku a hlavně kanceláře architektů, kteří se k nim vracejí a nechtějí někoho jinýho. Už je to třetí generace tesařů (jasně, přerušeno debilitním komundírou, ale zase to obnovili).Mám ráda, když si lidi váží svojí práce a je jim jejich vizitkou. Kdo znal z čézeta Fajku, tak ti spolu s Čífem dobyli svět – dva lidi z malý vísky v horách, to je úžasný, prostě a já si vážím každýho, kdo to dokázal.

černej čaj
    … takze su tam jako kul v plote, nevim nic, pokecat nemam s kym, zaplout do kolektivu je vlastne nerealny protoze v mym pripade tam zadnej neni…

se to změní třeba časem? Doznívají dovolený? zas ale to máš celý pro sebe, můžeš si topit, větrat, jak potřebuješ, to nejni špatný, ne? pokecat můžeš aspoň tady třeba.

Mirka D.
    ty jo ty záda, hned takhle první den, to je masakr!
    A věřím, věřím, věřím, že dívat se na Dafulu, jak si blbne a dělá krávovinky – že to je za šécky penízky, že jo?
    Se mi stalo taky, tohle rozdvojení – myslím, že pes se vydal za tím, kdo odcházel, si z toho nedělej nerf, prostě se to pohlídá příště. Jste smečka, co se rozdělila, tak udělala to, co jí připadlo, že by udělat měla.
    Žerda měl evidentně zase svůj den, co? chápu, že to vytočí.

Petrs01
    napsala jsem Asteris, aby nepřehlídla Tvůj dotaz na toho strakáče.