Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací řádný léto 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

MirkaD

tak hlásání-v pátek ráno ze psama vycházka-kousek k lípě,pár cviků,trošku hraní a dom,pak mezismněna-hlavní kasa,takže mě šíííííleně bolela krční páteř,bederní páteř,pálilo za krkem a mezi lopatkama a prostě zádový peklo….:-(
    jednak se to teda dalo čekat,že,a za druhé-na hlavní kase mě tohle všechno bolelo normálně….-prostě hlavní kasa-skro 9 hodinm dokola stejný pohyby rukama zleva doprava+upřený čučení do počíače-křečovitý,
    na odpoledne odvolaly kolegyni…takže nestíhačk,večer chvilku ze psama,
    a ležet….
    jinak jsem si skoro všcko pamatovala,všem jsem zopakovala,že nemůžu nc těžkýho tahat-jasně vody -balíky lehký nejsou,ale lepší než kastle piv,že…
    v sobotu ranní-pečení+házení pečiva+rozmraz chystat-to jsou koblížky,donuty…
    takže velká nestíhačka 3 palety s pečivem,do toho péct,házet s pece,pec ve skladu,pečivo na druhé straně obchodu u zeleniny…
    no pár věcí za mě musela dodělat vedoucí-dát tam koblížky a tak,pak hl.kasa-páteř zase měla dost teda:-(
    proto jsem nerada na hlavní kase….
    no a pak ždibíček vybalování a dom
    Martin dojel,nakoupilo se,a dom,
    máti mě namasírovala jakousi ruskou pálivou mastí-efekt tradičně nula-masti mě nikdy nepomohli…
    večer jsme šly chvilku ze psama a dom táta poseděl chvilku s rodiči,a odjížděl v neděli odpoledne,poté co zjistil,že mi zrušily nedělní mezismněnu-protože hodináč,že…takže tam chudáci v neděli byly 2 dopo,2 odpo+vedoucí-což je mega málo,sklad zarvanej paletama..v sobotu nám zase odvolaly kolegu…jsou jak prdlí,
    takže v neděli doma-posbírat 4 pejsky a jet nad Kozlany,pod Vyškov,už jsme tam byly kdysi jednou-pole,mezi nimi asfaltka,pole z jedné strany kukuřice,z druhé posekaný,všichni 3 psy kromě Bettyny na volno-Betty dl.vodítko,šly jsme z trochu nakloněné rovinky:-D,pak mírný kopce,oblouk doleva,podél lesa k točně,a zpět,šly jsme dost rychle,takže na konci vycházky dokopečka jsem po hodině požádala Martina at dojde pro auto,a to mě nasrala Dafina-ano Dafina můj milovaný poklad mě vytočil!!!!
    Martin valil pro auto,a mí psi za ním,a já řvala jak o život ke mě,ke mě ke měěěěěě!!!a došel zpět Žeryk a Dafča s Martinem…ten ji pak i vzal do náruče,aby to na ni nebylo moc,když za ním hnala,ale chtěla jít po zemi,tak nic,dojel pro nás a jely jsme dom,já naštvaná,že Dafča neposlechla
    ale je fakt,že jsem dnes vysvětlila Martinovi,ŽE PŘÍŠTĚ ZA A)-MÁM MÍT PSY U SEBE VŠECHNY,KDYŽ PŮJDE PRO AUTO,NEBO NĚKAM
    ZA B)KDYŽ BUDU VOLAT NA PSY,TAK SE MÁ ZASTAVIT A ČEKAT,NE JÍT DÁL,PROTOŽE JÁ PAK ŘVALA -Dafi ke měěě,Martine stůůůj-nevnímal ani jedn…..
    no,nic,dojely jsme dom
    Martin uvařil rajskou s kuličkami s mletýho masa,kuřecí vývar byl od soboty,po obědě tatka ofičel po skoro týdnu,takže takový týdenní dovči u nás-v červenci,v srpnu a ted….:-)
    my odpo vysály domeček-Martin koberec a pavučiny ,já zbytek,a šly jsme se válet na terasu,večer chvilku ze psama k lípě učesat a spát
    no spát-já se dívala na Československo má talent-kde mimo Kozuba v porotě byla i tančící Alena Smolíková s Foxy se super náročnou sestavou s mnoha triky,a hodně dlouhou,sestava vypadala,že povely tam dává pes a ne panička,povedený to bylo-porota ve stoje,Jaro Slávik si ji pamatovala před desti lety s Jerry,tam se ke konci rozhodovalo mezi ní a kýmsi-no probojovala se mega dopředu tenkrát…
    dnes ranní,pečení-a pečivo-pečivo házel brigádník,tak jsem toho neměla tolik,aspon jsem nachystala dopředu do skřínky jen na upečení,i tak jsem teda spálila jedn plech…:-(
    pak 3 kasa-vybalování drogerky,na dvojce se sekla kasa,takže nefukční,brigádníka pustily o 2 a půlhodiny dřív dom,protože hodiny,že…tak jsem byla chvilku na jedničce,pak jsem se spočítla,rychle něco snědla a šla vybalovat-bylo tam moře palet,+měl dojet kamion,v pondělí toho jezdí vždycky moře i na čtvrtek+na chystání akcí….
    no ve 2 jsem skončila,utahaná,ale tím,že jsem nebyla furt na hlavní kase tak,krční páteř dala pokoj-juchůůů
    u vybalování jsem vybalovala lehčí věci-cukrovinky,těstoviny,hořčice-no a džusy-bedny s džusama,silany atd. jsem nechala kolegyním….,
    trochu nakoupit,k Aničce do knihy,chvilku a pak s Martinem dom
    doma oběd,včerejší,poležet do večera na terase a vycházka ze psama
    -kousek k lípě a zoět a pak ke křížku-ke křížku Martin bežel,a já několikrát přivolávala Dafinu a Žeryka -hlavně Dafinu,no bylo to lepší než v neděli,ale traky na několikátej ppovel občas…!
    no nicméně neděle se nesmí opakovat,takže,když Martin bude ode mě někam odcházet tak psy ke mě a navodítko,nmebo budou u mě,nenechám je jít dopředu…
    no,takže pejsci se proběhly a zpátky Dafina klusala+včera před vycházkou provokovala Žeryka s uzlíkem at ji honí-zdrhala před ním do druhé místnosti kde spíme,a ohlížela se,jestli ji pronásleduje a dnes dělala s Žerykem blbosti s hračkou a strááááššššněěě byla zléééj pééésss!!:-))))takže je veselejší,zlobivější,akčnější,před těma lékama neprovokovala s hračkou,hrála si s Žerykem chvilku a nebyla zléééj peéééssssu hraní,byla taková moucha snězte si mě u hraní s ním…,su ráda
    večer česání obou psů,vytočil mě Žeryj,jsem mu chtěla ošmikat chlupy co mu lezo do očí a málem mě rafl,no do mě se nestrefil tak rafl do nůžek..:-(((
    u očí ospalky,co si nenechá umýt,fousy splstnatelý…si nenechá ošmikat….o nervy…
    jsem se šla uklidnit za Maxem a Betty poté co jsem Žeryka sprostě vztekle poslala víte kam…:-(
    no někdy je těžký toho psa mít rád…..:-(