Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Fčéra byli čokle skorem jen na zahradě, heč! Uďála sem z nich vesnický vořechy, co nechoděj ven, heč! Kupodivu nevypadali, že by jim to vadilo, ba naopak to přivítali. Rumouš vyvaloval gule na pažitu, Bubiška se uvelebila na dvorku na starý peřině, co jsem jí tam dala a Tali loncala zahradou, chodila se nechat podrbat, prostě lenošili. My uklízeli stavebniny. A dneska velká životní změna 😀 . Na pumpě, kam každej pátek ráno jezdíme na kávičku došlo k velkejm změnám neb pumpu má od září v pronájmu někdo jinej a ten bezva personál se „rozutekl“ po světě. Ale! Naši oblíbenou Marušku řečenou Máňu jsme vyšťárali na jiný pumpě, kterou máme po cestě a dneska, když tam byla první den, jsme jí uďáli přepadofku, aby nám uvařila kafe. Taaa měla radooost! A my taky je to fajn ženská, asi tak sedumdesát, ale hroznej energeťák a je s ní čurina. tak jsme si tam tak seděli a………. helejte krásnej králováckej půdel – běloba přišel. Ňuník obří a vyloženě jsme se do sebe zamilovali. Pan úžasňák! Tak jsem hnedle měla lepčí ráno.
Fifi
Nechci zase psat jak gramofon
já jsem to teď ale nepsala v tom smyslu, jak jsme spolu mluvily, ale v tom, že si připadáš jako blázen. Že to je logický, když je to jednou tak a podruhý takhle a že to vychází z toho pohybovýho problému, ke kterým to zkrátka patří. nechci do Tebe rozhodně nijak vandrovat.
Fifi