Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
tak rodiče odjely na výlet,pračka vypraná,kuře naporcovaný,vycházka ze 4 psama za mnou a du vešet……prádlo…
jelikož furt přesně nevím co je odbočovací vodítko-našla jsem jedno na netu za 2000kč!!!!se posrali s těma cenama,asi bylo už pozlacený…
tak jsem u toho 5metrovýho udělala tak v půlce suk a srdnatě jsme se vydaly všichbi 4 k rybníčku,od něj -jen 2 krát jsme se zamotaly..:-) jsem to vzala podél ohrad dozadu,a na konci cesty jsem kromě Bettyny pustila všechny 3 psy-Max šel hezky po cestičce tak pohoda,nechodil do ohrad,u rybníčku jsem je pouvazovala,žádný cvičení nic,jen jednou šla Dafča ukázat stromeček spadlej,a pamlsky byly za sedni/čekej,jinak si chodily,čmuchaly,ráno pršelo,takže mokro,bláto,Žeryk zaválel v mokré trávě sudy…
osi se proběhly,počmuchaly si,měly zmněnu,byla to větší vycházka bez zastavení-větší ve smyslu-ne kousek za barák a dom,takže dobrý Dafi se kus vcesty táhla,kus běžela,od rybníčku,tím že za náma byla ještě ta cesta kolem ohrad tak od rybníčku šly víceméně všichni kousek od nohy,bez tahání,motání… spokojenost…
-taky teda nejezdilo moc auta a nepotkaly jsme nikoho ze psem,takže taky dobrej faktor pro vycházku v civilizaci…
Fifi-no,Čjda má pravdu,co jsem tím chtěla říct,že prostě pro většinu lidí je ukazatel nemoci–nebo ne nemoci-to že pes žere/pije
že jak jsem psala-a jak říkám-nemělo to být srovnání a není!!
tak Dafina by pro rodiče + další lidi některý§ byla zdravej pes-protože žere jak nnezavřená,pije taky,hlídá,ze psama běží k bráně,vratům,když běží psi štěkat,takže zájem má a že nechce chodit na vycházky?no bože….
a že je taková furt unavená….no, co že….
Černejčaj-no,s tou diagnozou-já jak su oproti tobě strašně dotyková:-)
tak u tebe vím,že ne ne,ne to ty nerada-popravdě jsem ale nikdy moc nepátrala proč…
mě štve,že za mě nebyly ty diagnozy,tím nechcu říct,že su autista taky,ale,že když jsem se bavila s kamoškou ze čtyřlístku,že její synek má diagnozu ADD,-snad jsem to napsala dobře?
prostě že je pomalej,tak já jsem celej život měla tohle a mám taky…
když jsme probraly příznaky a tak…