Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
Fifi-jo tohle rozhodování,jestli to není moc brzo/pozdě-je nejhorší…
pro hodně lidí je směrodatný-že pes žere,pije…
no,kdy ono to není tak černobílý…
Dafi by podle těchto ukazatelů byla pro rodiče a nejen pro ně-at jim nekřivdím-zdravá jak řepa-žere enormně moc a furt,pije taky….
no a však k bráně ze psama běhá a hlídá…tak co,že…
jinak k diagnoze-prosím tě-ted to nijak proboha nesrovnávám s tebou!!!!
-ale já si uvědomuju-jak mě v podstatě 2 roky??nebo skoro dva roky unavovalo to Dafinino-chození/nechození na vycházkách/vycházky….párkrát dobrý,pak blbý,zase dobrý pak blbý….
mimo dědinu dobrý vždycky,k rybníčku joo,do kopce né pak joo,pak už po dědině nééé,pak..už tam néé,a skro nikam,ale zase jednou za čas hurá,výlety jooo….
vím,že jsem to fakt skoro 2 roky řešila,akorát ted k jaru se to zhoršovalo…
takže se mi na jednu stranu ulevilo,když jsem zjistila diagnozy,že teda vím co a jak….
prostě vědět diagnozu,když člověk před tím neví,akorát vidí,že pes je nějakej divnej
nebo i člověk je nějakej trošku divnej/jinej–a pak se to pojmenuje a ty už víš,že Čajdo?je fajn…
odbočka k Čajdě-tak si tady ted myslím nahlas…
Čajíku a zjistily ti,jak moc to máš?jestli víš jak to myslím?
Protože mě přijde-a tímto chran bůh nijak neznevažuju tvou diagnozu!
že seš v té menší škále?ne?víš jak to myslím?
že jsi jednou říkala,že to je dlouhá čára-rozpětí,a že záleží na které straně spektra člověk je? ,
jakože,kamarádka má dcerku autistku,taky to co ty,a tam je to fakt peklo-nadávání sprostě rodině,sebepoškozování,nikoho nic nepotřebuje,vyhrožování sebevraždou,je pod práškama,má třeba pejsky,chodí ke koním…
ale třeba žádná citová vazba,nic….
předpokládám,že mě znáš,a víš,že se neptám ve zlým,jak to napsat??
mě to moje vyjadřování jednou fakt zabije 🙁
myšleno,kdyby ti zjistily třeba cukrovku,tak bych se zetala-a máš silnou cukrovku,nebo slabou?….
prostě starostlivá otázka,ne znevažování diagnozy-to vůbec!!!!!