Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací řádný léto 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

MirkaD

PetraK-nevím jaký myslíš rozbočovací vodítko?
    když jdu s víc psama mám to růžový 5metrový,a pak spojený dvoumetrový s jedním krátkým hnědým-takže jedno 3metrový na 2 psech,a druhý 5mterový na 2 psech a jak to jde tak jednoho-nejčastěj Žeryka pouštím
    ono Betty s Maxem prvních pár metrů hrrrozně moc čmuchají tahají,a lícou,proto ze všema 4 nerada chodím do dědiny,takže když jdu vratama co nejrychlej zahybám směr pole/les,do dědiny jako k rybníčku a tak beru v klidu 3psy -2 mají pětimerovku,a jedn to 3 metrový,případně jedn 2 metrový vodítko,s tím,jak dojdem k rybníčku pouštím
    oni jak se vyčmuchají,uklidní-proto jsem s něma i cvičila,tak je to dobrý,na houby je tan začátek,protože holt do dědiny se sněma chodí málo…tak jsou ze začátku jak urvaný z řetězu…
    a tím jak je Bettyna hluchá tak se to komlikuje,
    jinak mám rozdvojku na vodění 2 psů na jedno vodítko,jsem kdysi používala,ale na tom se nevyvenčí…
    -dveře chce Martin vyměnit-protože drhnou,jsou hnusný-dveře od koupelk jakoby -a nejdou umýt,nic,a mají dole udělanou dírku co s ní moc táhne…
    ale,že prý nehce moc drahý…doufám tvl-jinak ho mignu po hlavě novinama:-)