Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací řádný léto 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

MirkaD

včera vycházka odpo ždibec do dědiny,a k zahradě a dom-na zahradě jsem jim dala obíhat stromky,to Dafču baví
    dnes ráno ven ze všema 4-vratama,od zastávky co máme pod barákem jsme se 3 krát vracely s hovínkem do koše-4 pes se vykadil do stráně-směr pole/les
    ale bylo to jak v komiksu-vylezu,projdu kolem zastávky-ujdu pár metrů směr pár baráku a pole-a hovínko-tak zpět
    vyhodím ujdu pár metrů-70krát se zamotám vymotám z vodítek,protože ti 4 tahají každej jinam,čmuchají jinam a motají se….,a zase do toho kadí další čokl-seberu,vrátím se vyhodím,jdu dál a zase vymotat se zvodítek,-kadí čokl-sebrat,vrátit se,vyhodit…
    a pak konečně hurá -směr konec baráků,pole směr lípa…uf..
    dojít k trati na motorky-nejčastější venčící trasa-Martina a často ted bohuýžel i moje-prostě kousek k lípě a zpět…
    jdem zpět,to už mám svý psi na volno-bláto,mrholí,vlhko,zastavím psy,
    dám jim ččekej-pocvičím kroky,otočky s Dafi,pocvičím otičky za chůze s Žerykems Mxem packy,se třema psama chůzi u nohy a sedni-Betty má čekej,pak Betty packy,otočky,kroky,pak přivolání všichni 4,ke mě čekej,mezitím s něma packy,,mezitím hodit sem tam Žerykovi míček,kdykoliv cvičím s nějakým psem,tak mě pronásleduje Bettyna,tahá za sebou růžový pětimetrový vodítko v bátě,a chce cvičit taky-čekej u ní funguje,už jen když mají čekej všichni-jak někdo cvičí jde cvičit taky…
    takže do toho střídavě posazuju/odměnuju Bettynu…
    nakonec zahážu několikrát Dafině uzílk,a jdem dom…
    to už jsou pejsci unavení-mají počmuchaný,i jsou vyvenčený tak se nesukuju furt do vodítek jak hnup,a jdou spořádaně 3 na levé straně,Žeryk na pravě,když jede auto-protože jdem po silnici,že,jsou stěhování všichni na stranu-s povelem na bok a sedni-psi rodičů násilím….-jako přetahovaná…
    vezmem to kolem zastávky dom,kde sousedi přepočítávají v duchu psy-v cilizaci chodím za 4 málokdy,bo to se fakt nedá,ještě jak je Bettyna dost nahluchlá,
    dolezu dom,vrazím psy rodičům,Žeryka jsem posledních pár metrů pustila na volno,aby mě nešvihlo -z vodítek ..hodím psy rodičům,mým psům otřu nohu,přeperu trixi ručník,dám vodítka s mýdlem do lavoru,učešu Dafinu,Bettynu…a jdu si sednout chvílu sem..
    dnes má dojet tatka na zítřejší výlet a dojít kamoška…
    snad se odpo vyčasí,musím trochu uklidit…

Černejčaj-hezky se kouká Ferinka ve sprše:-)

Kachna-jo,Mája je fakt jak koika :-),AT SE ZE ŠKOLOU ZADAŘÍ PŘEJU!!

PetraK-dveřní epidemie-Martin chce taky nový dveře do baráku….
    Kimi-parádíčka se zádama!
    já bych měla začít cvičit,zatím jen kynu…