Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
včera odpo vycházka kousek mezi pole,hledání míčku,
pak válení na terase-venku dost kosa-studený vichr-ale hodně…
k večeři dostala Dafi několik hlavolamů-zvykla jsem si jí dávat večeři do-a)čmuchací dečka
b)mop s těma cuckama tak do toho a pak miska,no a včera jsem jí to ještě 2 chumlala do tenké utěrky,a šlo jí to blbě vyndat a už ju to nebavilo,tak to jsem včera přehnala..:-(
-jinak večer jak to dostává do těch 2 čmuchadel tak jednak ju to baví a jednak zbrzdí v hltání,no ale s utěrkou už to bylo moc….no nic..
v noci bouřka jak prase,vzala jsem k nám Norinku,do toho jsem u sebe měla oba psy,puštěný andulky,no-fakt jsem se vyspala :-(,což mi může být fuk,do práce jsem nešla,že
Norinka pak šla ke konci bouřky ven a v pět ráno ležela na mokrým kožíšku mokrá….hned u kraje terasy…:-((,to je fuk,že mohla ležet naxxx pelíšcích u zdi,kde nepeší,že mohla ležet ve vjezdu rodičů na auto,nééé ona na kraj mokré terasy…no nic no..
rodič jí objednal minulý týden druhý balík těch granulí na tu štítku,takže žere ty granule na to,tak uvidíme,jestli něco uvidíme
dnes po dešti,vstávala jsem pozdě-v půl osmé,venku chladno,tak jsem se nemusela hrnout urychleně na vycházku,šly jsme dědinou,kolem knihovny,k rybníčku,tam zase začalo pršet,tak dědinou dom,no psy se prošli,počmuchaly si,doma dostal Žeryk čmuchací dečku se snidaní,Dafík mopeček a utěrečku a pamlsek,léky a spát…
zajímalo by mě,jestli bude někdy v takové kondici,že by šla s náma větší vycházku….,nebo výlet….?
Fifi-no stříhání/trimování-nemám nikoho,kdybych měla,tak se s tím nepiplu,jednou jsem s ní před 2-3?roky v létě byla u paní,ale ta už to nedělá a byl to kus…já vzhledem k dojíždění potřebuju někde blízko,třeba Brrno je na mě daleko…
Petrs01-škoda,že zrovna TY,nemůžeš mít pejska…:-(
já bych byla jsem s těch,co by chtěly nějakýho hodnýho,milýho…
vím jak to kritizovaly u ZuzanyHorké,co má Azyl v POHO,že lidi chou jem malý,hodný,případně štěnata,a že bud chci dát domov,nebo ne….
ale…..ne každej to umí a má na to…
Kimi-no zimní boty mám vychytaný,potřebuju podzimní,zimní mám do sněhu vyšší s kožíškem podrážkou festovní,pak kotníkový traktorový žlutý,pak na slušno kotníový z lidlu,
ty stejný by se mě hodily ale bez kožíšku…
tak uvidím..