Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací řádný léto 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Kimi

Tamaris mám vysoké kozačky, teploučké, podrážka málo smekavá, chodí se v nich pěkně, ale já sukně téměř nenosím a ke kalhotám jsou nepraktické. Pro mě jsou důležité boty na venčení. Ty, co mi hodně vyhovovaly, už nejsou k sehnání, značka Kamik (e-shop ARNO obuv, dovoz Kanada). Ty první byly holiny, pěkně vzorované, každodenní běhání po polňačkách vydržely docela dlouho. Pak jsem měla zimní boty z goretexu, s podrážkou vibram, ta se taky moc nesmeká, též vydržely. Teď mám na zimní venčení dvoje, jedny spíš sportovní s membránou, dají se i v zimě, ale ne do sněhu, chodí se v nich parádně. Do sněhu mám zase goretexky s vibramem, ale jsou takové fortelnější, špatně se v nich řídí auto. Bezvadné jsou zimní „pracovní – zednické“, koupené tady ve speciálním obchodě s pracovními oděvy, jsou po kotníky, rýhování podrážky je jednosměrné, takže když je vyloženě led, trochu ujíždějí do strany, ale v zimě je mám nejraději.