Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací řádný léto 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fifi

Mirko
    jsem se bála,že seš uraženec:-)
    Ale prtky urazenec. 🙂 Jen se mi pak nechtelo psat, uzivali jsme si po hlidani jozefcice normal rezim.
    a kdybych měla někoho,kdo je otrimuje,
    Edit – dyk nekoho mas, ne? Akorat to neni levna zalezitost.

Proc miluju rotviky? Protoze jsou to domaci mazlove, by se do svyho cloveka nejradsi vsaknuli, vcucli. Porad zaprdelnici, porad te maji v merku, hlidaji si te, co delas, muzu se pridat? Emocni i empaticky napojeni na stopro. S tim jde ruku v ruce jejich potreba hlidat vse, co je “jejich”. A ja tohle mam rada, libi se mi to, nekomu to vyhovovat nemusi. Libi se mi, kdyz Ruzice jumpuje metrapul do vzduchu u branky, kdyz na nas nekdo zvoni. Libi se mi jeji hrdelni chrceni, kterym vyjadruje svy nazory na cizaky. Miluju, kdyz se pred spanim na me svali, da mi blemcos a jde si lehnout na svuj flek. Libi se mi, ze se rtw snazi spolupracovat (narozdil od porouchany treba Taliprtky) se clovekem, maji to v sobe, jdou se spravnym pristupem snadno vychovat (nepisu o zkouskach, jen o vychove v beznym ziti). Navic vim, ze vsichni predchozi rotvici by za me dali zivot, kdyby me nekdo ohrozil. I Ruzenka by to zvladnula. 🙂
    Zaroven to je plemeno, ktery nemuze mit kazdej, rotvik pokazenej lidma je fakt nebezpecnej. No, tak asi stacilo pro drobny vysvetleni.
    V praci nebudes mit nejaky ulevy aspon ze zacatku? At netahas palety a podobny silenosti, byt tebou bych si este promluvila s doktorem. 🙂

Cajdo
    Ultravet dietu ta fena mela, bylo to k hovnu, protoze ji panicka prilepsovala vsim moznym. 🙁 Bo ma chudak tucnak hladicek asi. Pohlazeni Ferince, jestli se ji drapek nelepsi, radsi bych to nechala este zkontrolovat.
    Tady ted praskla parkrat bourka o kus dal, jakoze coze? Nekde vysoko v mracich, ale nadskocili jsme vsici.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem uživatelem Fifi.