Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
Bryvecir, pekne se ochladilo a zaprselo, hlava tresti, jak jde tlak dolu, nejsem v dobry nalade.
K jozefcici – wake up calluju panicku porad, je to proste marny, horem dolem do ni muzes hucet. Vydrzi fenu neprecpavat par dni, tydnu. Lekne se treba vyrazu vetky pri kontrole, pak se nakou dobu drzi. A pak je to zase v renaultu. V jejich pripade bych to klidne klasifikovala jako „tyrani“ psa obezitou, nebo jak to rict. A ze takovych lidi je. Rakoskou bych panicce ruce zflakala. Vahu nebohy feny sem psat radsi nebudu, kdyz to vezmu obrazne, vazi dvakrat tolik, nez by mela. 🙁
Mirko, co se plemene tyka. Po svy vyhrezly plotne a pajdavym koleni jsem o tom vloni hodne premyslela. Nevim. Rtw jsou moje serdcovka, dokud to pujde, budu je mit. Plemeno s podobnou povahou neni. A az budu jednou hodne rozbita, tak nejakej pes s vlastnim nazorem. Treba nakej malej teros. Bordik (to trimnes za chvilku), foxik hladkosrst, manchestrak, bostonek… Nevim. Nebo vorech nakej, ale budu doufat, ze by byl o hodne zdravejsi a nerozbitnejsi nez Prouzky.
Kvuli uprave srsti jsem se vzdala erdelu – je to rehole. Takze naprosto chapu, ze se ti uz do budoucna nechce nic skubat, smikat, cesat, upravovat.
Cajde a Mirce hodne zdaru, jestli jsem pochopila spravne pri prolitavani zde, tak od zari obe nastupujete do prace? Mirka snad nebude hned tahat naky pretezky veci. A Cajdo se szije s kolektivem a bude dopisovat furu tapacich vyletu este pred Jeziskem. 🙂
Trolditko jsem na tabore ani moc nefotila, nemela jsem naladu. Ted se snazim prodlouzit podani 3. davky Librely, co to jde, abych oddalila ty nezadouci ucinky z dalsiho podani. Tape si prochazky, pak si chvili udela trojnozku, strupy na usiskach se mu zlepsily, ted zase je ma zpatky… 🙁 Uz ani neresim jeho ledviny (furt je na diete a ma ted AminAvast), s vetkou jsme se shodly, ze na ne neodejde. Coby chronickej ledvinar se drzi skvele. Coby pes s porouchanym pohybovym aparatem je docela v hajzlu.
No nic, pardon za vylev, jak jsem psala, boli me hlava. 🙂