Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
Fiffi-níhodou já na tebe celej !týden myslela jestli tě nesežrala jozefčice,i s čoklíkama!
když se nehlásíš!
však jsem čekala a čekám o hlášení jezevčího pobytu!!!
mimochodem,co by sis vybrala za malý plemeno,kdybys nemohla mít velký?
já se pořád rozhuduju mezi šiperkou a mudi
ale poté co jsem viděla video Martiny MagnoliKlimešové,jak její mudi Malinka dvouletá po 5tihodinové vycházce v kopcích s měla běhací kruhový záchvaty:-))
tak nevím:-))
její Kiki byla legenda agility….ta mě na to plemeno navnadila-neupravuje se a dá se s tím cvičit,
ono u těch malých plemenjsou bud upravovací,nebo krátkolebý,nebo dlouhý tělo,nebo teriéři…jako do rassla bych nešla…
-taková anketní otázka po týdnu s malým plemenem-jestli tě to nezlákalo
další ankentní otázka pro ostatní-Čajdy už jsem se ptala-proč nejste vegetariánky,když máte rádi zvířata?
ptala se mě na to kamarádka z knihy,že když tak miluju zvířata tak proč je jím?
tak jsem jí říkala,že jsem to pár měsíců zkoušela,brácha chodil a bydlel s vegetariánkou,
takže splu jsme veget…no maso jsme nejedli:-)
a říkala jsem,že kdybych nechodila s masožravcem tak by mi nevadilo nejíst maso-ale chyběly by mě strááášně kosti:-)-su ohlodávač kostí
-jinak po té co jsem četla pár článků o tom,že i rosliny,stromy vnímají cítí,dokáží si předat informaci,že se blíží nebezpečí tak,to by člověk nemohl jíst ani zeleninu ovoce….
ona se mě na to ptala,že viděla dokumenty z jatek tak proto,….
já musím dnes pochválit Žeryka-jely jsme ráno směr Vyškov-sebou taška na Dafču,snídaně…
no po cestě jsme je vyvenčily mezi polama tak se proběhly,Dafi ukázala jednu jedinou lavičku co v houští našla,prošly jsme se chvíli a jely jsme do Vyškova,tam šel Martin nakoupit,já udělala kolečko kolem výloh a jestli je otevřenej zverimex-nebyl-škoda ty minulý pidi pamlsky byly špica-rybí granulečky…,no a pak jsme jely dom vyložit nákup a do města,
tak bankomat-zverimx-Dafča si dala rybí pamlsky,pomazlily se,Martin nakoupil venkovním ptáčkům,(denně je krmí,když vylítnou na střechu je jich tak 34+holubi 2)od zverimexu do města,kde jsme u knihy potkaly bávalou kolegyni,od ktré máme Čipíka,tak jsme zastavily,kecaly,Martin nakupoval,no a paní,že soused má knírače,co on všecko umí,ale je v boudě i v zimě a má omrzlý uši…:-(((
no tak jsem po jednom pustila psy z vodítka a ukázala u Dafi-krooky,otočky,couvání,podávání klíčů,hodinek,mobilu,packy,přeskakování noh s obíháním,u Žeryka packy,panáčka,couvání poklonu a šly jsme do auta-dojely dom
-psy utahaní-ALE ŽERYK SE ANI JEDNOU NEPOBLINKAL HEČ-TAK TO JE CO??
-ehm,ehm-Dafča je takovej žravec,že žere léky jen tak samotný..:-()
Čajdo-ten východ slunka je božííí,
tady ted tršku prší,trošku hřmí…