Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
tak co myslíte? bude už dneska líp? Sem fčéra dřela ve sklepě, dneska se hodlám asi flákat? Nevim. Ráno jsem spadla z postele a vzala se vo zeď. Sem asi tak unavená, že nevim, kde končí postel 😀
Kimi – no tak to co píšeš, už je taky za mě horor .Já si prostě myslím, že každý mládě potřebuje poznat vytyčený hranice, u hodnýho to jde vlídně, u sígrů halt přísně, ale ne surově. To, že jsem dostala přes zadel když jsem ještě o půlnoci lítala po lustru mi nepřijde za hranou, zvlášť, když se to máma snažila několikrát řešit bez toho pleskance, stejně jako to že jsem holt dostala z mýho pohledu oprávněně, když jsem hrozně lhala (jasně, každé dítě prochází fází lhaní, ale………halt některý to trošku přeháněj 😀 ), ale takhle jak to píšete vy s Kuskus, to už je moc. A je mi to líto, když si tím dítě muselo projít.
Zlatka – tak gratulace k lehký preventivce!! to vždycky potěší převelice. Vjédro bylo děsný, nakupovat v tom je na sebevraždu.
černej čaj – jo já vím tu funkci, ale nebyla jsem schopná identifikovat, kde se to právě nachází, že to způsobuje ztučnění toho textu a tím pádem my to nešlo zrušit, odtučnít. To bylo u mně, že to nemůžu najít, kde to leží ten začátek a ukončení.
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 7 měsíci uživatelem PetraK.