Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací řádný léto 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Denny

Čauky všem,
    výpadek jsem měla velký, nějak se mi nechtělo psát, né že bych neměla o čem.
    Za dobu mojí nepřítomnosti se stalo dost závažného, alespoň u nás…
    Byli jsme v Tatrách, kde pár metrů před námi spadlo na cestu po které jsme šli
    a ohromného dusotu kus skály a za ním strom, lidé před námi zděšeně běželi k nám, to bych už asi jako nechtěla zažít, přemýšleli jsme, jestli vůbec jít dál… Pak teda ségra moc neodhadla naše schopnosti, páč teda jako cesta nebyla dlouhá, ani moc náročná myslím jako převýšení.
    Náročná byla v tom, že jsem po pěti stech metrech šli po těch šutrech, co se teda dalo nahoru, ale dolů už moc né, páč navíc začalo lejt, takže se klouzalo, u mě teda stačí špatný pohyb a jak mám přetržený ten vaz v koleni tak ležím a půl roku po operaci Romanovi kyčle ehm to taky nebylo nic moc.
    Roman spadl, natloukl si koleno, které večer nateklo i přes ledování do obřích rozměrů.
    Pak nám jeden víkend cíplo auto, musel pro nás přijet známej, páč s odtahovkou by bylo 60km za cca 8 tisíc. Tak hale hlavně, že se nestalo nic horšího.
    Mají v rodině jedno auto navíc, takže nám ho půjčil. Ale jelikož ttýden poté zjistili manželce problém s jejím autem, budeme to muset řešit co nejdříve, takže příští týden bychom měli mít WV Caddy.
    Tenhle víkend jsme si tak trochu prodloužili, byli jsme u kámošky v Komorní Lhotce, udělali jsem si výlet do Štramberku, do lesního parku v PL, který je kousek za hranicema.
    Park byl úžasný, lamy, daňci, muflonci chodili po celém parku a my jsme měli možnost je krmit zakoupeným krmením. V parku byly ukázky dravců a sov, taky moc hezký.
    V neděli jsme byli na Pustevnách, stezka Valakša kde jsem byla poprvé se mi taky moc líbila a myslím, že jsme si to užili všichni.
    Chytli jsme zrovna horké dny, tak jsme využili velký bazén na zahradě 😊
    V úterý jsme přijeli a včera měl Roman dva pohovory v tiskárnách v NDR, byl nadšený, hlavně z té první tiskárny, takové „domácí“ prostředí, vedou to sestry, dohromady 8 zaměstannců, půlka z toho
    rodina. Říkali, něco v tom smyslu, že ji ho seslalo samo nebe, páč už dlouho někoho sháněj, ale inzerát si nedali. Takže to je takové to nejdůležitější pro další žití, nedojíždět 3 hodny denně do Ústí na směny. Tady je jen ranní a je to 12km. A majitelky mají CHS vižliček, mají 4kousky 😀
    V Ústí to nejde, slibovali hory i s horákama, když se ptali kdy se vrátí do práce a nakonec je vše při starém. Takže práce ve 40 ti stupňových vedrech, kdy barvy tečou jak voda a nedá se pořádně dělat,
    Šéf při vstupu na dílnu ani nezdraví, zajímá ho jen kolik toho udělali. Vlastně ani nesliboval, řekl Romanovi, že se nic měnit nebude ani v zimě, bude se jen přitápět aby teploty neklesly na dílně pod 10 stupňů …a další jobovky
    Od 1.10 máme v díí píí přiklepnutou zahrádku k pronájmu. Tak se docela těším, už letos jsme měli rajčátka sice jen na balkóně, ale mňam 😊