Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
Maya
sem na prdel dostala nesčetněkrát. Mám dva slavný momenty 😀 – 1. je z první třídy, když mě máma honila kolem stolu, aby mohla provést výkon trestu a řvala jako prokopnutá, že to není za tu trojku ze psaní, ale proto, že si lhala! A to já jsem teda lhala, páč jsem jí 3x do poslední chvíle tvrdila, že to je omyl, trojka není moje, učitelka se spletla…….. . Druhej slavnej moment byla moje jediná facka v životě, když jsem byla na mámu nějaká echgold drzá a tak jsem jednu obdržela.
Nic z toho mi neudělalo újmu na duši ani na těle 😀 Ba naopak tvrdím a stojím si opravdu za tím, že bez občasnýho rychlýho zásahu bych dneska byla jaksi bohužel někde jinde. A ještě nemyslím si tedy, že by to byl takovej ten klasickej syndrom lidí kteří byli trestaní a tak si myslí, ž eje to dobře 😀 . ne není to dobře, ale někdy halt opravdu škoda rány, která padne vedle- koukám na sebe i svou výchovu poměrně realisticky.
- Odpověď byla upravena před 2 roky a 9 měsíci uživatelem PetraK.