Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
Petrs01
tak jsem si vzala knížku – a přece nezakážeš číst, když jiní rodiče by za to, aby si dítě četlo, dali nevímco!
taky se dá dítěti vyplnit čas, po který nemá povolenou televizi činností v rámci domácnosti 😀 , ne že se bude poflakovat na gauči, ale bude mít věci nad rámec svých běžných povinností.
Zakázat jít ven? A jak to jako uděláš? – tady si dovolím říct, že je to právě o tom základu výchovy. Já jsem byla sígr, ale věděla jsem, že kdybych tohle porušila, stane se ze mne puzzle. Již od útlého dětství jsem věděla, že od určité hranice je lépe si nezahrávat s ohníčkem v podobě mé maminky 😀
Jak ji donutíš?
budu ji tam vodit, jako malý dítě.
Nedokázali s ní hnout.
kolegy jeden ze synů měl tohle před kovidem , chlapec skončil u dětského psíchologa a následně šel na chvíli do „blázince“ /prý se to u malého procenta dětí stává/, již do školy chodí.
čajdo
pokud to potrebujes resit ted poprve a nemas, kde bys ji zamkla? kolik mas doma mistnosti, ktery muzes zamknout? ja mam klic jen od vchodovych dveri a byt ted v akutni situaci… nehlede na to, ze moje stara televize mela asi 40 kilo a fakt bych mela problem ji odnest sama, takze resis tu situaci poprve, jediny dvere na zamek jsou ty vchodovy a televizi nedokazes ani posunout po televiznim stolku. jak ji zamknes ?
tak prostě zamknu vchodový dveře, ne? televizi odpojím ze zásuvky a pokud se milá zlatá pokusí ji zapnout, bude takovej cambus, že to příště nezkusí.
ale nemohli drzet hlidky u dveri, ze…
proč hlídky, zamknu přece, já tam nevidím nikde, že by to nešlo.
pak urcite chces, kdyby zacalo treba horet
proč by mělo začít hořet? 😮
když jsem doma byla sama a šla spát, tak jsem prostě taky zamykala, kde je rozdíl?
jasně, přízemí je blbý, sama jsem takhle jako dítě ze školky utíkala za Toníčkem, ale pokud mi to dítě udělá poprvé, že mi takhle vezme kramle, tak rozhodně může počítat s tím, že to přinese velmi nemilé následky a příště, si dám takovýho majzla, že na to ani nepomyslí.