Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
Petrs01
jako kdyz me ty ruce a nohy boli pri lezeni v posteli? kdyz od vyhrezle plotynky v krcni pateri su citliva na tlak na krku a od te doby moc dobre vim, ze vetsina zahlavniku v aute nerespektuje tvar patere ale i v klidovym stavu pri opreni ji lame? takze sme ji z jednoho auta vyndali uplne a v druhym je otoce o 180stupnu, zadkem dopredu? ze se nedokazu najist, neudrzim v ruce zlicku nebo vidlicku, jak me to boli je spatnym nastavenim sedacky?
jestli mi prijedes nastavit sedacku v aute tak, at me neboli se najist, zvednout tasku s nakupem nebo udelat par fotek, tak ti budu libat nohy. jo a doufam, ze to nastaveni zidle nejak zvrati moji chodnropatii, kdy me to nejvic boli prave, kdyz noha neni zcela natazena….
ted nas vezl kamarad na vylet, ja vepredu, sedacku danou tak, at muzu mit nohu vodorovne natazenou pred sebe a kamoska vyssi nez ja, skladna a gumova se spokojene nacpala za me.
kamarad rika „se posun, at ma vzadu vic mista“ a my obe sborove „to nejde“ :D:D pac kdybych se musela posunout dopredu, asi radsi pojedu autobusem, v nem se totiz da stat 😀