Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
jinak včera ráno vycházka kousek mazi pole směe k lípě,trošku cviční-pozdrav-jedno štěknutí a pac/tap-jsou taky povely :-))pochopitelně povel kde je lavička?bez toho to kousek od lavky taky nejde,že
dopo s tatkem seriály,odpo odjel,když se loučil tak ho na rzloučenou Žeryk rafnul do prst-jako nic tam vidět nebylo ale prsty mu chytl…
ale já už nechci někomu furt něco říkat,si připadnu a jak prudič/řešič v jednom,a ttaka si šel pohladit Dafču,pak kde je Žeryk?
já-no v boudě,ti ho zavolám…
on-ne jdu za ním-tak tam natáhl rku a Žeryk ho chnapl,tak mu tatka praštil batohem do boudy a šel vytočenejj pryč….
no,no už asi se to dalo čekat,já si Žeryka pohladila v boudě jen jednou,jinak ho hladím ležícího u postele…..
odpo čtení/válení,večer vycházka pár metrů za bránu a dom
dnes ráno vycházka kousek k lípě,chvilku hraní s míčkama,chvilku cvičení a dom,já do vany a dopo na kontrolu k mýmu doktorovi co mě operoval,
tak už je všecko zahojený,z jeho strany není důvod být doma…
tak do září su doma,pak do práce…
volala jsem šéfovi,protože směny,docházka,že,už ve čtvrtek chtěl vědět kvůli směnám co bude,to jsem mu říkala,že mu dám vědět dnes,
tak mám 19 dní dovolené,takže v září 2 týdny asi dostanu,asi ne od 1-to se dozvím zítra,každopádně dovolenou v září mít budu…..
tak jsem si koupila šaty-Čajdo v tom obchodě co ty ty elastáky,tak mám černočervený šaty takový ani volný,ani obtažený,kr. rukáv přes hlavu,na bocích vevnitř kapsy,tak budu mít dvoje šaty+sukně z decathlonu,takže na další léto+konec tohoto su zásobená
Černejčaj*vím,proč si nechci udělat řidičák,pokud bych ho zvládla,byla bych jedna z těch xxx lidí co mají řidičák a neřídí a jo kamarádky mi to předhazují-že bych měla svobodu,nezávislost…a mají pravdu,ale strach je silnějšíí než já…