Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací řádný léto 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

MirkaD

tak dnes ráno opět vycházka v lese-pařezová,pak chvílu posezení na lavce ve městě-Martin zatím nakoupil,stejně jako včera tak i dnes snídaně v trávě-teda v trávě-v lese:-),pak dojet dom,vybalit nákup,posbírat psy a jet k vodě-tentokrát bez tatky-ten má limit-jedna vycházka za pobyt-jo,jo,kde jsou ty časy kdy se mnou chodil na vycházky ze psama…
    a kde jsou ty časy kdy se mnou chodil na hoooodně dlouhýýý vycházky-tak to už je let…prča je,že se ted domlouvá s rodiči na turistice:-()
    jako nechápu…
    na turistice s nimi byl naposledy před rokem?2?,chodí čím dál hůř…nevím co blbne…
    no nic…
    takže jsme vzaly všecky 4 psy a jely k vodě,bez tatky a bez fotáku,
    šly jsme k půlce rybníku,po cestě se pejsci vyvenčily,u rybníku-Žeryk šup do vody,Max s Bettynou tam vlezly i na vodítku oba hned-Max si tam okamžitě lehl a dlouho tam ležel,Betty si hned udělala svý kolečko plovací u břehu,pak ještě jedno,nechtělo se Dafině,tu jsem ukecávala,párkrát si zaplavala a šly jsme zpět,doa prosušit rochu a Martin šel vařit
    dělal krůtí řízky a br. kaši a maso Žerykovi,a guláš na zítra,
    no tatka se ptal,jesti běžně obědváme o půl druhé?
    protože takhle jedl včera i dnes,tak jsme mu říkaly,že ne,ale když jedeme dopoledne ze psama tak jo…
    po obědě válení a čtení,jsem dnes přečetla další knížku…
    poslala jsem vám fotky co fotil včera Martin-a su spokojená-je tam vyfocenej každej pejsek a pěkně v tom co je pro něj ve vodě typický+Martin a tatka…,
    tak su zvědavá,co na to řeknete…?
    Černejčaj-ale byla to dřina,uf to tam dostat ty fotky:-)))
    a jsi se ptala na ten bussiness class?,no podívej se-jen at si lidi zvykají,život není žádný peříčko,že….

jinak tu je vedro…
    Maya-děkuji za odkaz:-)
    Zlatko-jo,kotec pro velkýho psa/nebo výběh,prostě něco kam se zavře,když dojdou řemeslníci,návštěva….je fajn….
    Fifi-co jozefčíček?