Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací řádný léto 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

MirkaD

včera odpo válení na terase,večer grilovačka s rodiči a tátem,
    pak venčení zvěře ždibec do dědiny,a hajííí
    dnes ráno jsme vyjely s pejskama do Ž. lesa-kousek výš teda než jindy,45 minut chození po les a v trávě-žádný cestičky,žádný cestičky,žááádný-takže na sobě pejsci milion těch debilních mini zelených kuliček,jenže já se všude v lese bojím,všude krom toho našeho -lípa-hájenka-a tam se nebojím ještě na tom pidi okruhu,jinak taky,takže jsem se plahočila za Martinem,ten nacházel hříbky,babky,já skoro nic,
    protože pod nohama milion větví a já su gramlavá jak hrom,tak jsem čučela,abych se nezabila,do toho jsem sledovala psy na volno-Dafi na začátku někam na pikovteřinu odběhla a pak si v hlavě vyrobila rovnici-čím víc pařezů-tím víc pamlsků
    a lítala hledat pařezů,Žeryk furt válel sudy,a já teda občas něco našla,ale spíš jsem čučela pod nohy a po psech
    no nic,dojely jsme do města,Martin šel tradičně nakoupit-a já tradičně na pokec k Aničce,ke knize-pejsci se pomazlily s Aničkou a prodavačkou s obuvi,takže socializace
    no a pak jsme jely dom,zbalily další psy+tatky-Bettyna se nakonec cpala hned ráno:-))
    no takže jsme vyjely k vodě,tam proběhlo xxx krát zaplavání Žeryka,ten z nich plave nejdál,+Betty pár metrů do vody,Max s Dafi nic,
    takže vylovit a uvázat Žeryka,Betty 2 krát pár metrů do vody,Maxíj si tam spokojeně zase lehl a kochal se a Dafi si 4 krát zaplavala kousek pro hračku,nakonec se pustil ještě několikrá Žeryk zaplavat a šlo seprojít a dom,3 pejsci na volno,Betty dlouhý vodítko
    po cestě nám rybář co tam šel,říkal,že shání tak malýho psa,jak je jsou naši a nemůže sehnat…
    že mu umřel 12letej a druhej je smutnej,v útulcích jsou prý samí velký,no nic no…
    dojely jsme dom,osušit pséky trošku,vyčesat pséky,
    a pak ostříhat Dafině nohy,břicho,protože milion kuliček,peklo,takže šmiky šmik….vypadá jak blb….
    nacpala se banánem a leží,všecko tady ted leží..