Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
tak včera jsem byla pilná jak včelka,nejen že jsem zmákla rynní etapovocvčící vycházku,pak uklidit,a uvařit,máme to na 2 dny,takže dnes nic nic nic níííc vařííít nemusíííím juchůůůůůůůůůů,juchů,juchůůůůůůůůůůůů,
no,ale k večeru jsem dodělala knížk-v úvozovkách knížku-č.2,
knížky-jsou to 2 sešity-slohy,kde ve foliích dávám články z psa př.čl.,a dalších časáků,takže tam mám články o kníračcíh,psychologie,co dřív vycházelo v psovi,seriál o focení psů,o psech několik seriálů od Monte Kvasnici,
příběhy psů,a pak takový články-jako 7 mýtů o psech,pamlsky,aporty…
no tak včera jsem to dodělávala,vytržených xxx stránek,kdy byl problém zjistit kde je k tomu další stránka….,uf,no nějak jsem to tam dala,pak večerní vycházka a hají/čtení…
dnes ráno jsme daly po xxxx měsíccích s Dafi delší vycházku za humnama,
doplahočily jsme se k lípě,tam ukázala lavičku,odsud už teda bez přestávek a zastavování valila klusem směr hájenka podél lesa,na konci jsme to vzaly kousek do lesa-tama hledala pařezy,takže álada u ní výborná-jak hledá pařezy/lavky-tak je to dobrý!a odsud od hájenky klusem dom,doma prášečky,hlavolamy a hají…
já dala prát prádlo,a před chvílí jsem mega dlouho česala Norinku-furminátorem,z ní teda bylo chlupů!musím česat častěj…
Martin šel na Buchlov z Koryčan ráno…
Zlatko-ještě dodatek k neděli-
Nepočítejme léta uplynulá.
Počítejme chvíle srandy a lásky,
které jsou a budou dokud budeme chtít!-Werich
Není málo času,který máme,
ale je mnoho času,
který nevyužíváme.-Seneca
PetraK-brrrr promuknutí na kůži jááá nerada,tuze nerada…
hnus ten řídič,,,,
Petrs01-hezky jste vyvezly žirafky na výlet,to jste hodní:-)