Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací řádný léto 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

MirkaD

tak včera jsem byla pilná jak včelka,nejen že jsem zmákla rynní etapovocvčící vycházku,pak uklidit,a uvařit,máme to na 2 dny,takže dnes nic nic nic níííc vařííít nemusíííím juchůůůůůůůůůů,juchů,juchůůůůůůůůůůůů,
    no,ale k večeru jsem dodělala knížk-v úvozovkách knížku-č.2,
    knížky-jsou to 2 sešity-slohy,kde ve foliích dávám články z psa př.čl.,a dalších časáků,takže tam mám články o kníračcíh,psychologie,co dřív vycházelo v psovi,seriál o focení psů,o psech několik seriálů od Monte Kvasnici,
    příběhy psů,a pak takový články-jako 7 mýtů o psech,pamlsky,aporty…
    no tak včera jsem to dodělávala,vytržených xxx stránek,kdy byl problém zjistit kde je k tomu další stránka….,uf,no nějak jsem to tam dala,pak večerní vycházka a hají/čtení…
    dnes ráno jsme daly po xxxx měsíccích s Dafi delší vycházku za humnama,
    doplahočily jsme se k lípě,tam ukázala lavičku,odsud už teda bez přestávek a zastavování valila klusem směr hájenka podél lesa,na konci jsme to vzaly kousek do lesa-tama hledala pařezy,takže álada u ní výborná-jak hledá pařezy/lavky-tak je to dobrý!a odsud od hájenky klusem dom,doma prášečky,hlavolamy a hají…
    já dala prát prádlo,a před chvílí jsem mega dlouho česala Norinku-furminátorem,z ní teda bylo chlupů!musím česat častěj…
    Martin šel na Buchlov z Koryčan ráno…

Zlatko-ještě dodatek k neděli-
    Nepočítejme léta uplynulá.
    Počítejme chvíle srandy a lásky,
    které jsou a budou dokud budeme chtít!-Werich

Není málo času,který máme,
    ale je mnoho času,
    který nevyužíváme.-Seneca

PetraK-brrrr promuknutí na kůži jááá nerada,tuze nerada…
    hnus ten řídič,,,,

Petrs01-hezky jste vyvezly žirafky na výlet,to jste hodní:-)