Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak včera to byl masakr teda, takovej slejvák ve vteřině jsem , myslím, ještě dlouho nezažila. Přesně při odchodu z prasé tady začlo lejt a buřina, tak jsem volala Brtnikovi, že bych chvíli počkala, enemže už mi nebral telefén. Tak jsem se vydala na cestu a to byl teda zážiteček. Opravdu během chvíle se normálně silnicí valil potok – vody přesně po kotníky – nikde možnost jít, aniž by nenateklo do bot, takže ve vteřině v botách rybník a já celá durch, sice deštník byl, ale byl k ničemu, promoknul mi totál i batoh. A to to nemám k tramvaji zas tak daleko. Na zastávce tramvaj, tak jsem jí doběhla a co? Empatickej pan řidič, vyloženě dobrák udělal pápá a odjel, přes to, že jsem stála u dveří. Kretén, určitě mu to udělalo dobře, primitivovi. A bylo už to asi stejně jedno, byla jsem durch. Jen jsem netušila, že prostě zase jakou dobu nic nepojede. To je tady taková vychytávka. Přijedou obě dvě tramvaje najednou a pak sto let nic. No a u nás doma ani nekáplo.
A dneska! Dneska cestou do práce nad námi přelétal a přistával čáp, to byla taková krása. Byl hrozně bližoučko a byl krásnej.