Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací řádný léto 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

MirkaD

Čajdo-my snad musely být v minulým životě ségry…,s těma psama rodičů,že je to jejich zodpovědnost…..
    po obědě jsem se snažila s Dafi trimnout trchu to co nešlo minule,takže trochu stehna,boky,záda+to co nemá otrimovaný,ale je hustý jak hrom tak pořádně pročesat hrabičkama,at se zbaví co nejvíc podsady,takže,boky,stehna…tak jo něco jsem z ní dostala,zase je trochu odlehčená,vyčesaná,ale u zadku,stehen to jí to úplně všecko nejde,tak dnes po koupeli radši profénovat-strašák-močák…
    no a vzaly jsme jen naše psy,jednak psi rodičů byly ráno na velké vycházce,
    apřece jen,i když je to odpoledne to plavčení na chvilku-vyvenčit/do vody,projít a dom,tak jsem si říkala,že nechám psy rodičů doma,když měly ráno velký lesní okruh,kdyby nešly vůbec,nebo trochu tak bych je vzala…ale takhle-přece jen Betty má věk,zadýchává se,tak aby to nebylo moc,ale výčitky,že…
    a pak říkám Martinovi-objev roku,bacha!!!tak mu říkám-kurna,co si to vyčítám,jedn rodič v důchodu,druhej prázdniny,dyt je můžou vzít oni,že…
    no nic,
    vycházku s Knigou,fousatkama závidím…ráda bych ji někdy poznala….teda je otázka,jestli ona mě…:)),
    jo v pátek si vzal Martin volno,že půjde na Buchlov,ted tu hřmí…,
    jsem si dnes koupila tričko na doma v prac.oděvech bleděmodrý,příjemný do véčka,tílka za 50kč se nemůžou nechat nikde,to je jasný 😀