Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
PetraK-taky dobrej blázinec:-D
já to furt říkám-že 2 jsou tak akorát-píšu o SOBĚ,ale jo,myslím si to i trochu obecně-přece jen,máš 2 ruce,když se přířítí pes,chytneš a 2 a co třetí,4?to nepíšu na TEBE,to ted tak jako obecně-i na sebe,kolikrát jsem šla ted s 2 a pak s 2-s každým chvilku,když tady byly ty vnoučata,bylo deštivo,chladno,
je to jednodušší
jo,kdyby ten třetí pes byl typu Killyna-nic neřeším a poslouchám a 4-typ Gero-nic neřeším,a od paničky se nehnu :-)))
tak veget,že…
ehmm-Dux kdysi denně u vody v létě-řeka 10 minut za barákem-a furt stejně dojančený hysterický pako,který na vodítku nneovladatelný scény typu-chcu do vody.,musíííím do vody,strašně mě týrajííí musííím do vody-tomu se to neochodilo,
Žeryk to stejný-oni ti rapli,jsou jsou dobří na výcvik-náruživý aportéři,co je nic jinýho nezajímá,ale občas trochu chápu,proč se dřív razil výcvik,nevím jetli ted?u těch co s něma valily jen výcvik-závody-tak proč dřív tio u něich bylo výcvik-kotec-cvičák,kotec….
JÁ BYCH TO TAK NIKDY NEMĚLA,NECHTĚLA,NECHCU,NECHÁPU,ALE….a ted mě ber c velkou rezervou-píšu to v nadsázce! :-))) někdy říkám Žerykovi-ty bys byl jednodušší pes mít tě jen-kotec/výcvik,,,
prostě on i Dux-rapli-kteří chcu balonek,do vody,chodit,běhat,cvičit-hlavně néééé ležet….-ted nemyslím doma ležet-ale někde si s něma chvílu sednout-lavka,restaurace,cukrárna-tak ti 2 furt-kdy pudem,kdy pudem-nudáááááá-v tomhle Dux celej Žeryk v akčnosti…
a jasně-Duxík byl hodnej,narodil se u nás,tak tam nebyly ty výchnovný nešvary,ale temperament mega podobnej-já chcu něco dělááát!!!
a Dafi s Gerem-tak nesednem si chvílu???:-)
a ted si vem když je ve dvojici jedn rapl,jedn klidas a já to mám už druhou generaci-napřed Dux/ Gero
ted Dafi/Žeryk
ještě že moje první dvojice psů měla temperament stejnej….