Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
PetraK-jo 4 jsou moc,i 3 u té vody-su utahaná jak kdybych tam plavala sama-protože
Žeryk- vleze tam a odmítá vylézt,když ho vytáhnem-nahnout se,vytáhnout,nebo,děláme že jdem pryč,tak uvázat-to se klepe a psychaří že nemůžu být vteřinu!!2-3 vteřiny ve vodě!!
to co dělával kdysi Dux,takže tatka u Duxe a ted i u Žeryka-on tam chce jít a pustí o
a já nasraná-že potřebuju aby do vody šel kdysi Gero,ted Dafi…
Dafi-vleze si do vody-párkrát 2-3 krát si zaplave svých 10-15 metrů-musí!!!se u toho straně jásat!!!jak na agility při tréninku takovej ten extrém :-D,takže musí se u toho moc,moc,moc jásat jak je šikovná,že má hračku a tak-takže čučíš po Dafině,věnuješ se jí,do toho se věší Žeryk na vodítku,má tanec sv. Víta,třasavku a nevím co k tomu….-to by se 2 šlo….
JENŽE-Betty-dl. vodítku-2 krát si zaplave svý 2 krožky u břehu,pak si na tom vodítku chodí po okolí,čmuchá a se nervuju kde co sežere
Max-sedne si tam 2 krát-lehne si tam kochá se,spokojenej,ale mezitím courá okolo a čmuchá si a já se nervuju kde co sežere,jestli nejde někdo ze psem atd…
a do toho Martin!!py vede,ale-moc je nehlídá-prostě jde,,,
nejradši by pustil i chluchou Bettynu,há dá se,dostatečnš PODLE MĚ NEHLÍDÁ!!!TEDA HLÍDÁ KAM HÁZÍM HRAČKU A KDYŽ VE VĚTRU JAK VČERA ZAHUČÍ DO LEVA KE BŘEHU,ALE TAK ŽE JE BLBĚ VIDĚT,NEDÁ SO PRO NI DOJÍT,TAK JE NASRANEJ,NUTÍ MĚ PRO NI VLÍZT,ZUŘÍ,ŽE NEUMÍM HÁZET A PSY NEHLÍDÁ VŮBEC!!
já sleduju psy,Martina a hračku,ukecávám Žeryka at ju najde donese-včera FAKT ŽERYK BOREC NAŠEL DONESL,BYLA FAKT BLBĚ VIDĚT,MĚLA JSEM OBŘÍÍÍ RADOST,ŠČIKOVNEJ BYL,JSEM HO VYCHVÁLILA!!!,no pak se odchytí Žeryk,psy se vezmou projít,vyvenčit,já hlídám kde je co zdechlýho-včera po cestě mrtvá ryba rozložená…
no sumarům-děláme to pro psy-Žeryk miluje plavání,zbytek se osvěží,psy rodičů mají zmněnu,osvěží se,vyvenčí,a za chvilku jsme doma,protože Martin po práci,hlad,únava a i kdyby nic,ono to taklhe s těma 4 je nervák,takže ta chvíle bohatě!!! stačí!!!
připočítej si k tomu-každej pes voodítko,v autě,-do auta z auta je dává Martin,před autem se dává dl. vodítko,a před vrata postý debata-proč mají v autě vodítka???
asi su masochista 😀
to není relax,ale nervák!!!už jen kvůli té vodě nikdy nechci víc psů jak 2-….možná 3-ale hooodně dobře vycvičený-neřešící psy,okolí…..