Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací řádný léto 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

MirkaD

ano,je teloučko,takže my včera naložily ty 4 a odpo k rybníku,dojely jsme,vyložily jsme,došly k rybníčku-tam jsme za 5 minutek,Dafi si 2 krát zaplavčila-moc se jí tam nechtělo,asi jak v neděli musely přelízat to rákosí tam,jsme byly u blbýho místa,kde še vešel jen jedn pes vždycky,Betty si zaplavala 2 krát svoje 2 kolečka na dl.vodítku a Maxík si 2 krát lehl na kraj a kochal se,mezitím se couraly,-vždycky jsou to nervy s těma 4-sledovat,kde kdo kam leze a jestli tam něco nežere-rozuměj vyhozenou rybu zdechlou…,pak jsme se prošl kousek podél rybníka-to děláme vždycky,at se provenčí a nejdou hned mokří do auta,tak 3 na volno-široko daleko nikdo,Betty dl.vodítko,Žeryk furt válel sudy,Dafůn lítala jak zběsilá sem tam,Maxík si čmuchal,naložit pak a dom a u auta jsme čučely jak tam mezi polama jede chlap na babetě a rychle a za ním tryskem dlouhosrstý bílý pes….p… ty lidi:-(((((
    doma prosušit,učesat a válet se…
    dnes šly rodiče velký okruh ze psama v lese ráno a já ze svýma kousek k lípě a na plácku si Dafi hledala hračku a pak Žeryk,pak dom,je ftipný,když je pro jednu hračku pošlu oba-nebo takhle pošlu Žeryka a Dafi nemá žádnej povel,takže,když chce tak jde za ním,když ne,tak je u mě-a dnes se jí chtělo-takže jedn pes líce jak šílenej sem tam a hledá stylem-snad o to v té rychlosti zakopnu
    a druhej pes chodí sem tam,čmuchá,chodí pomalu a čmuchá a chodí pečlivě a furt vrtí ocáskem,čmuchá a říká si-když budu chodit hooodně pomalu,tak to někde najdu-když ju to nebaví,tak se na to vyprdne a hlavně nevrtí ocáskem a pečlivě nečmuchá…ale dnes ju to hodně bavilo,no tak se zabavily hledáním a dom a já dopo k Aničce na chvílu…
    PetraK-no klima je na tohle mrcha,mě vadí hodně…,mě zase bolí břicho,asi prochlazený,asi jak mi bylo v neděli zima u té vody,děs běs…