Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
MirkaD
Však to byl jen příklad. My máme ten plůtek taky přenosný, ale samozřejmě ho potřebuju na ohaře jinak vysoký než Ty na Dafi. Chtěla jsem tím říct, že bych se vybodla na náhubky a šňůry, a šla bych do nějakého oplocení – vám by třeba stačila výška, kterou překročíte, co dávala Maya se mi zdá jako dobré řešení.
Čajda
Záda dobrý, mně to zase začne v zimě, až mě ofoukne. Hodně tedy pomohla koupě nové matrace do postele. Co Ty, jak se těšíš na novou práci? Obdivuju Tě, jak výletíš! A je mi moc líto, že máš trápení s Ferinkou. Já bych tu jaterní dietu možná zkusila. Ono to v téhle situaci zázrak neudělá, ale i kdyby jí to jen trochu odlehčilo… Na druhou stranu, jestli je prognóza špatná, možná bych jí místo diety spíš vyvařovala dobroty a sypala to mletým ostropestřcem. Je to těžké, posílám obejmutí…
PetraK
No, to my právě nevíme. Resp. vím, že to bylo z jedné deky na gauči, ale absolutně netuším, v čem vadila, byla praná stejně jako vše ostatní. Možná přinesl něco zvenku, “napustilo” se to do té deky, a pak to udělalo šílenou reakci. Měl i horečku, léky injekčně… ale proti té viróze to teda nebylo nic. Tak snad máme zase na chvíli vybráno. Jinak je zdravý jak řípa, má za sebou generálku – krve, rtg, sono, všechno. 😅
Co Bubinka, je po operaci plně zotavená?