Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
Zdravím vás po dlouhé době! 🍀
PetraK
Jak ses ptala na Gremlina, tak začalo to kontaktní alergickou reakcí, průběh nebyl život ohrožující, ale byl závažnější, nedalo se nad tím mávnout rukou. Druhá runda klidového režimu nastala asi měsíc na to, kdy si pořídil nějakou žaludečně-střevní virózu, a to teda bylo tóčo, byly z toho asi čtyři dny absolutní hladovky (i vodu pouze dávkovaně), visela nad ním hrozba hospitalizace… ale už je to ok, trávení je *ťuk, ťuk* v pořádku. Teď má ještě volnější režim po očkování, ale příští týden už snad začneme najíždět do normálu.
MirkaD
Měla jsem problém podobného rázu – máme tady na pozemku takový kout, kde to pro psa není úplně bezpečné, takže jsme ho taky pořád hlídali (o to víc tam chtěl), nemohl zůstat sám venku atd. Nakonec jsem koupila takový plůtek/ohrádku pro zvířata, tím jsme to ohradili a stálo to za každou korunu, zvýšilo nám to životní komfort všem. Dlouho jsem to odkládala, ale bylo to nejlepší rozhodnutí.