Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
Kimi,jo já se do hlubších lesů bojím taky,
a jak všecky nařízení dost dodružuju já su strašně ořiručková,návody nečtu,ale mít dítě tak nakoupím knížky,mrknu na videa,líbí se mi videa od té paní co napsala knížku-Děti jsou taky lidi,
bych byla přísná důsledná máma,ale zase bych nechtěla mít výchovu autoritářskou,takže bych čučela na ty videa,příriučky,stejně jak to mám ze psama,tak sleduju trendy ve výchově/výcviku
no a nařízení-jak je něco nařízený tak já to dodržuju-roušky,náhubky u psů v dopravě a nevím co všechno
a o tom u těch cest jsem nevěděla,ale myslím,že to bude jedna z věcí co teda vědomě dodržovat nebudu…
nejsem hovado co by jezdilo až kamsi,dělalo bordel v lese,třeba ten náš pařezový okruh ve Ž.lese je na kraji,a my zaparkujem na krajíčku cety u silnice,je tam i kus vyasfaltovaný,+asfaltka k jakési budově kamsi,my tam uděláme naše kolečko asi půlhodky rychlou chůzí,nikam jinam nikdy nechodíme-dál,hloubš,a odjedem,jinak za náma,kde parkujem a v okolí,je šílená skládka pneumatikyuimyvadlo,,oblečení…,jinak jezdíme na cyklostezku ke Kozlanům,kde je udělanej plácek na auta na začátku,té cyklostezky,dojel tam v sobotu páreček,borec brusle,paní kočárek a jely se projet….
no pak jedíváme k tomu rybníku,tak tam je parkovištítko,a po cestě z vetreiny na nějakou vyasfaltovanou lesní cestu občas,dřív jsme chodily ke Zlatému Jelenu,ale je to vyasfaltovaný,jezdí tama dost suta,z kopce do kopce a samá zátočina,takže tam už jezdit nebudem nabaví to nikoho z nás-ani psy ani lidi
taky ted nejvíc jezdíme,že máme auto,dřív auto nebylo tak jsme si občas půjčovaly a taky jsme nejezdily každej týden….
ale,že bych si ted řekla,tak jo,už nikdy nepojedem do Ž.lesa,
a budem chodit jen za barák….tak mě šibne…
ale jinak,my zase neobjíždíme po okolí,a nelíceme po lesích…