Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací řádný léto 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Kimi

Kdysi dávno, když jsem s kámoškou chodila na houby, jezdila jsem na Dolní Moravu, dál do lesů, co nejvíc bez lidí, měla jsem povolení k vjezdu do lesa (tenkrát z okresního úřadu), i jsem věděla, jak otevřít závoru. Jezdily jsme až pod Kraličák. Hub tam rostlo požehnaně, kolikrát jsem po naplnění košíku musela sundat bundu, svázat rukávy, abych měla houby kam uložit Co se z téhle zapadlé vesnice stal Václavák díky stezce v oblacích a Skybridge, už tam nejezdím. Vypravila jsem se tam asi před pěti lety, když jsem tam vyřizovala nějakou služební záležitost a zbyla mi trocha času. Závora je pořád, ale na té lesní asfaltce mraky cyklistů, že je tam lesní procházka neuskutečnitelná.
    Pak když se Jakub dal k bunkrákům, vozila jsem ho na Suchý vrch ke tvrzi Bouda, okresní úřad už nebyl, tak jsem musela mít povolení od lesní správy. Bunkrů je v okolí víc (Betonová hranice) a i cesty k nim jsou tomu přizpůsobeny, tudíž pro auto dobře sjízdné.
    Tady je v okolí dost lesů a vídám často parkovat auta na lesních cestách. Já bych se v některých místech i do lesa bála, vím, že tam jsou divočáci.