Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací řádný léto 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

MirkaD

no a je tu neděle,
    dnes jsme vyjely zatím jen s našimi psy-nerada jezdím ze 4 daleko na výlety-a dobře jsem dnes udělala!
    jely jsme k Pístovickýmu rybníku,jinak Pístovická riviéra,před lety jsme tam byly na podzim-rybník,pak vycházka v barevným listí podél potoka,2-3 debilní šikmý mostky bez zábradlí s kluzkým blátem,listím,kde jsem měla strašnej hysterák-Žeryk tam tenkrát štastně válel sudy…
    no tak tam jsme jely,je to teda dál,za Vyškovem,takže Žeryk nám blinkal v autě a bylo mu fakt blbě-chudáčkovi malýmu:-(((
    včera byl v pohodě kratší vzdálenosti mu občas jdou,
    no takže po bloudění jsme tam dojely-já tričko s kr.ty krátký elastáky a tenkou mikinu-a mrzla jsem….u rybníku jsme potkaly 2 lidi ze psama,jinak běžkyni a jinak nikoho,obešly jsme kus rybníku,našly pidi babku,
    a šly přes ty 2 debilní mostky do lesa-já hystaráky-mostky ještě debilnější než před 2 lety-zešikma 2 prkna s mezírkou,brrrrr,les -svah,úzká cestička navrch dolů,svah+jsme šly kousek podél potoka-takhle-psy ščastní-Žeryk válel sudy,Dafi hoopala po pařezech/šutrech,běhaly si do potoka a ven,brouzdaly si v něm a Dafi v jednom hlubším úseku vyšplhala navrch za náma,já zmrzlá,vypsychařená,že skončím na šutrech v potoce,no nic-tam fakt jezdit nebudem….,došly jsme k rybníku,kde se stejně nesmí koupat psy,a že zajedm do lesa na hříbky,z auta jsme viděly paní co jich měla dost…
    tak jsme zajely ždibec výš,trochu prošly v lese,kde jsme zjistily,že to je pár stromů pak pole,no tak zase o něco výš a na další odbočce zastavit,už tam další auto bylo,vylezly jsme,šly se projít kousek na jednu stranu pak na druhou-les nádherně měkej!a mega moc voněl,to jsem dlouho nnecítila,takovou omamnou lesní intenzivní vůni,paráda,já byla tááák ščastná!!
    pejsci běhaly!!OBA-JEDN FURT VÁLEL SUDY,DRUHEJ HLEDAL PAŘEZY-NA POVELY HLEDJ HŘÍBEČKY NEREAGOVALI :-))
    no našly jsme pár praváčků a jely dom-tašku jsme na Dafču opět nepotřebovaly!i když jsme ji sebou měly-tašku,vodu,foták-za chvílu budeme tahat almaru…
    no nic,dojely jsme dom,čaply psy rodičů a dojely jsme do Vicánek,
    vypustit psy z auta,dojít k rybníku,trochu ho obejít a šupky hupky k vodě-Dafi už teda unavená byla,tak měla nosiče,pak si šla na pár temp do vody,Žeryk si několikrát zaplaval,Max si tam lehl,pak sedl,pak se kochal,Bettyna si zaplavala svoje kolečko u břehu,a pak na podruhý na dlouhým vodítku-5timetrovka růžová+k tomu jedno krátký tak šla za chvilku zase do vody sama od sebe se rozplavala NA CELOU DÉLKU VODÍTKA DOPŘEDU NAKONEC VODÍTKA A ZPĚT-BOMBA U NÍÍÍ!!!,
    no pak se šlo už k autičku,po cestě se vyvenčily a dom,
    doma osušit,učesat,odměnit a zjisit že z tohodle fotáku neumím dávat fotky do PC, tak tel Čjdě a slovo dalo slovo a že ve 2 přijedou..
    tak Martin šel vařit oběd,vysál,já klasika-wc,koupelka,zamést
    no pak pak přijela moje paní PC učitelka a její doprovod:-))
    Čajdo máš můj !!!!! hluboký obdiv,že jsi mě nezabila!!!!!
    za to bych ti měla koupit všecky stezky,mapy,buzolu…
    fakt moc,moc,moc děkuju!!!
    no pak jsme poseděly na terase-i s Martinem:-)
    no,a bylo to super,Martin taky spokojenej:-))
    no my pak ještě poseděly na terase,Dafi chrněla dokud nezačaly jíst rodiče,
    pak se k im šla uklidit pod stolek ve vjezdu a dělala,že tam není schovaná za rodičovi nohy,byla vytažena a zavřená za branku…vostuda šedá jedna…
    no a ted to tady všecko spinká po večeři a večerní prohlídce zahrady…