Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
tak a je tu za náma víkend,a ten byl tentokrát hoooodně vycházkový,
včera jsme ráno s našema pejskama -psy rodičů chtěly taky,ale protože jsme pak měly jet do města,tak ze 4 psama n-e,zvlášt když jedn skorochluchej,ale měly slíbený dnes plavčení a v týdnu jsem s něma chodila denně
no takže jsme dojely ke Kozlanům na cyklostezku-ale nešly jsme jako vždycky po cyklostezce do Kozlan a zpět,jako jsme šly snad 100krát,ale na druhou stranu,kde je dlouhááátánská cyklostezka,která mimo jiné vede kolem rybníka co ja za Kučerovem,k němu jsme šly párkrát od polí,tak tentokrát po cyklostezce vyzkoušez nový foták,takže zkoušely jsme fotit kytky,stromy,ptáky na poli-to vůůůbec nevím co to bylo zač?volavky?takoví velcí…
no,došly jsme k rybníku,tam poseděly chvilku,pak šly kousek kolem rybníku a zpět a pak zpět po cyklostezce-zpátky i kolem rybníku se Dafi chvilku už nesla,ale tam hezky capkala-pochopitelně furt všude nosíme tašku.to je jasný!
no já navlíklá-gatě psí pod tím elastáky tříčtvrtály,tričko s kr.rukávem,mikinu tenkou a vestu,vestu zpátky jsem nesla,gatě sundala pak u auta-Martin nadával,že se zbytečně navlíkám…
no nic,dojely jsme do Vyškova-zakoupily kábl k fotáku,pak vlezly do zverimexu-je tam fakt velký zverimex s milionem věcí,+tam prodávají zvířatka,na chodbě mají andulky,taky odtud máme,no tak jsme tam šly,že se mrknu,jestli nemají pidi puller-jinak jsem předtím ZAKÁZALA MARTINOVI COKOLIV KUPOVAT,protože hraček mají tři košíčky na terase,a věšák plný vodítek,obojků,postrojů,a k tomu x pelechů-takže Martin ZÁKAZ NÁKUPU,vzaly jsme jen krabičku rybích pidi pamlsků,a Norince kapsičky,no a Žeryk s Dafinkou se pořádně!pomazlily s prodavačkama-Žeryka budeme brát na mazlení do zverimexu asi :-)))
no,pak jsem si s něma vlezla na zahrádku do cukrárny na náměstí na čokoládu ze šlahačkou-ta měla divnou chut..:-())
Martin zatím nakoupil,a psy si odpočly,no a pak jsme jely dom
Martin sjel na nákup,pak udělal špagety carbonara,já vyprala 2 pračky,a šly jsme si zdřímnout,pak válení na terase,večer jsme na zahradě udělaly pejskům pachový čtverečky,pak s nima šly kousek za zahradu-původně zkusit vyfotit západ slunka,ale šly jsme pozdě a slunko zapadlo jaksi trošku rychle bez nás…ehm-drzoun jeden:-))