Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
tak Dafina vyfásla řetěz-no řetěz-10metrovou stopovačku,
poté co jsem ju pustila,ona nabrala směr-rodič-vchod-tam pootevřený veře-jedny misky-frolc a granule,v chodbě a v kuchyni za rohem další 2 misky,tam teda nic nebylo,já prosvištěla s polohlasným kur.. chodbou,do kuchyně,vyrazila jsem Dafimu-z obýváku jen štěkl Max a čučely děcka a Dafina šla na stopovačku-uvázala jsem ji k noze k pohovce-ta je naproti vchodu z terasy-máme 2,ta terasa je dlouhá,takže může trochu na trávu,může na pelechy,a šmitec a já šla dřímat…Martina sice jebne až to zjistí,ale já nemůžu furt lítat zjištovat,kde má kdo zavřený,a aby měly rodiče furt zavřenou branku je taky blbý…jejich psy by pak pro sebe měly/mají jen vjezd a mí dvůr+zahradu,škoda,že ty vchody máme vedle sebe a ten dvůr je podélně-a pak zahradě,kdyby to bylo tak opačně,tak by mohli mít nějak svůj výběh,ale takhle to nejde…tak jasně,že ju tam nebudu uvazovat furt,ale chvilku,když tam budem,ted jdu poslouchat rádiovou pohádku-Apak že nejsou hastrmani…