Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací řádný léto 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

MirkaD

tak dnes konečně venku teplo,včera teda už bylo taky,ale na terase jsem byla odpo pod dekou,dnes ráno vycházka-napřed všecky 4 vyvenčit,s tím,že ze psama šly pak rodiče i s vnoučatama do lesa,a já jen s Žerykem ven s Pavlou a basendžíkem,po dlouhé době-asi prvně od operace,tak jsme to vzaly jako vždycky-lípa-hájenka,kolem cvičáku dom,já pak vzala ještě Dafču chvilku před vrata,
    Žeryk vyžral misku granulí,za vteřinu-včera jsem mu večer ani jídlo nedávala,prostě VŮBEC NEDOSTAL MISKU-prvně za ty roky u nás,už mě nebavilo ho ukecávat at se nají-včera dostal víc ráno,no a dnes dostal dost ráno,za minutu to snědl,Dafča se snažila rozflákat mezitím dveře,že umře hladem-tak určitě…hlavně u nás…
    a tak to vypadá,že Žeryk bude zatím?dostávat hlavní část jídla ráno…což je naprd kvůli tomu,kdyby jsme chtěly je vzít odpo plavat…no uvidíme…
    Dafina si odcvičila za granule ve vjezdu a já se pak šla chvilku válet ven do tepla-doma kosa jak na Severní točně,než dojdou děti s rodičema já budu lítat zjištovat,kde je Dafi a otevřený dveře/branka,už uvažuju k brankám na terasu,psy by mohli se válet na terase a já bych se nemusela nervovat kde komu co Dafina krade…dveře nezavírají děti+otec-peklo,,,,,