Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací řádný léto 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Fčéra sem měla velikánský ščestíčko! Když jsme jeli domů, tak jsem viděla na louce komplet celou čapí rodinku, fšech pět! Jsou krásní!! Pravda, rodiče vypadali trošánek zdrchaně 😀 😀 – oproti mladým s krásným novým peřím, ale je to opravdu nádhera, takhle je vidět kousíček od sebe – byli u silnice. Dneska ráno, jeden osamělec a vlastně včera ráno – kucí byli na fotbalovým hřišti a rodiče relaxovali na hnízdě, si určo řikali – Bože to je klid, co mámo? Ešče, že spratci vypadli na hřiště, máme chvilku pro sebe 😀

Toho hnusnýho pabouka, co sem neuváženě dává Fifijová, jsme měli nejdřív na zahradě a posléze já v autě na sobě. Divím se, že jsme se na tý dálnici nevybourali, když to na mě vlezlo!!!!!!!!! Ble!

Máme tu zázračnou folii už po celý střeše Domečku, takže pokud nepřijde nějaká vyloženě čina měli bychom být v klidu. A snad dneska dokončí oplechovávání a laťování? A příští týden už tašky! Tašky co vypadají trochu jako došky! Já se netěšim, vůbec, vůbec.