Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací řádný léto 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

MirkaD

děkuji za pochvalu!
    dnes tu ráno mlha jak v Londýně,ven jsem šla s mou 2kou a Betty,opět černý obleček a gumáky,Maxák jít nechtěl,tušil že se mu sbalí rodiče,tak se držel doma,no s třema se mi jde líp,-to jsem asi taky psala,nejvyšší ideální počet psů bych dala 3,ti se dají ještě v klidu zároven venčit,v jedné ruce 2 na delším 2dvojvodítku,v druhé ruce třetí,ti 4 už se moc pletou motají,
    no nic,vzaly jsme to po dědině,ke knihovně,k rybníčku,ždibec cvičení,pak podél ohrad a zpět zase ždibec cvičení,Betty čím dál hlušší tak cvičíme za posunky,se u toho nenamáhám už mluvit ani,a pak dědinou dom,doma ždibec úklidu,trošku vaření-NEMÁM RÁD ŠMOULY!!TVL,CO TO MELU-NEMÁM RÁD BRANBORY!!!
    Martin chce brambory s kuřetem,tak já mě a Čjdě v úterý dělám rýži a pečený filé-ano přišlo mě to jako divná kombinace…a ted budu smolit-panvička,kuře grilovaný kousek ze včera a na panvičce vařený brambory,cibulka,kuře…chjo,todlencto..
    včera byl tunák a těstoviny…
    Kimi-tak to jo,no ještě!můžu doporučit bud pláštěnku z pracovních oděvů-mám od 15 let-akorát je velká,těžká,ale leší než být mokrá,nebo -klasickou igelitovou turistickou z drogerky…než se něco sežene-prostě zatím…
    jinak u nás všudde jen bělásci,pavouků dost,much dost,páčky krmíme celročně,těch už máme taky dost…