Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací řádný léto 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak depréze snad zažehnána – pokud se nějak nezblázní počasí a bude se dát dělat. Včéra mi uďáli kucí tesařský radost. Nejen tím, že tam dopolko zajeli to zkontrolovat v tý průtrži, co tam celou dobu panovala, ale pak ani nám neřekli a my pak byli po příjezdu domů překvapený, se tam odpolko na nějakou chvíli zastavili a udělali aspoň „něco málo“ . Tak snad už se to pohne. My už se ze střechy více-méně přesunuli zase dolů a bude se dělat na verandě, protože na začátku září by mělo přijet okno a vstupní dveře. A pak nastane další kolotoč – Brtnik by chtěl stihnout do zimy ještě sfouknout další podlahy – v obýváku a právě v tý verandě, aby se tam už mohlo i topit. A k tomu se váže takovej objem práce, že když jsem to sepsala do seznamu, má asi pasesát stránek 😀

Fifi
    jo dobrý, i včerejšek jsme přestáli bez průsaku a snad už se člověk nebude muset nervovat. Jak prý natáhnou po celý střeše tu zábranu, tak i když tam ještě nebudou položený tašky, tak je to cajk. Moc bych si přáli i kvůli Brtnikovi, aby už to šupalo a bylo to za námi. Práce na střeše bude ještě hodně moc – dozdívání, izolace a tak, ale to už může prý počkat na jaro, teď se pojedou důležitější věci dole.

Mirka – krásný fotos a jak říkají holky moc Ti to tam sluší – je vidět, že už máš víc usměvavý oči, za což jsem ráda.

Ad hmyz – ten už mizí po kvantech hodně let. Jen si toho lidi zatím nevšímali. však dneska už by se Ešátor nemusel bát bzučení na stěně altánu. Už tam totiž vůbec nic nebzučí 🙁 🙁 . Já vůbec nechápu, že je ještě nějaká úroda – kdo ji opyluje? Že jsou vlaštovky – čím se živí? A tak vůbec. Měli jsme vždy plnou zahradu hmyzu, motýlů a teď? naprostý prt. Pamatuju si o jedný naši dovolený, jsme šli do kopce loukou v Žamberku a já tam doslova „dirigovala“ motýly, kolik jich tam poletovalo.Byl to krásnej zážitek. Dneska věřím, že bych si rukama nemusela pomáhat projít motýlím náletem, bohužel.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 7 měsíci uživatelem PetraK.