Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací řádný léto 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

MirkaD

Milko-já nevím proč se jmenuje Žeryk,tím,že su 3 majitel a Moniky s bráchem jsem se na to nikdy neptala…,pracovně mu říkám Riku,Rikyne-ale to jen na vycházky a při cvičení,líp na to slyší,stejně jak Betty na Týnu-taky pracovní jméno,a Dafi-bud na Afi,nebo UFO-taky pracovní jméno,Maxík na to svý slyší i mimo,nebo mu říkám Taxík,kdyby měl mít prracovní-na cvičení/vycházky-byl by Ax…
    pracovní jména mám pro to,že ty jejich doma furt všichni omílají,aniž by po nich něco chtěly,že na ně vlastně nereagují….
    jinak jo,já objektivně uznávám,že je Žeryk hezkej,a kdybych chtěla psa jen -kotec/výcvik-tak by byl idelální-rád a dobře cvičí,za balonek by se přetrhl,on není blbej na cvičení,to ne,u něj je blbý ho mít doma…
    vrčení při manipulaci-to dělá doted-akorát ted už to tak nemyslí,jenže občas přepne do-ale ted už mě s tím ručníkem/nůžkama/hřebínkem…sereš….
    v sobotu v noci tak strašně zuřil vedle na Martina,že jsem myslela,že ho pokouše,nevím,co se vedle dělo,…Žeryk byl asi v křesle??a Martin měl nějaký to pivo-což on nesnáší….
    nerafl ho teda,ale zuřil hezky…:-((,
    vlastně u něj je to takový nevyzpytatelný…,je o hodně o hodně moc lepší než dřív,ale NIKDY!!!! mu nebudu věřit,a onehdy jsem zrovna hučela na Martina-nechod k němu,nebo tě rafne…
    naštěstí!se nerve…
    on třeba chtěl hladit od Čjdy a za chvilku vrčel…
    Martin se mě ptal,jak jsem šla před těma několika týdnama po veterině s Dfčou na záchod v knize u Aničky-hladila si Anička Žeryka?a já říkám-nnevím,jsem jí vrazila psy a letěla na záchod…
    ale jo,přede mnou si ho pak hladila,ona ho miluje,má pořád pocit,že je mu ubližovaný…:-()
    kdyby ho viděla zuřit,tak ji to přejde…
    večer jsem ho zakrývala v pelíšku,pak jsem mu tam vrazila 2 hrsti piškotů,že granule nééé,a pak už vrčel,nepřibližovat se!,tak jsem se mrkla jestli je zakrytej a zmizla jsem….prostě Žeryk…ze vteřiny na vteřinu je ochotnej změnit svý chování…