Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
tady do 3 pršelo,Žeryk zabalenej v Martinovým županu na posteli…
jsem jela na kontrolu a psala jsem Martinovi at je pustí na dvůr,že Žeryk od vycházky nebyl-Dafča si jde sama na dvůr vyvenčit.v tomhle má rozum,tak aspon v něčem,že…
na kontrole nás braly s hodinovým zpožděním a zase jinej doktro…
tatínek toho co jsem měla párkrát,-už asi můj pátej doktor,no nic…
tak prohlídl,prej je tam ještě steh,a není to úplně zahojený,tak kontrola za 2 týdny v úterý,už u toho mýho,nic těžkýho zvedat,trochu něco dělat můžu…
vylezla jsem ven,pršelo-pršelo dost,dojel Martin že sjedem do knihovny-a mega liják….,tak jsme to tam nějak prolítly a doma před barákem,ve slejváku jsme zavolaly máti at nám otevře,a knížky nám dá přes barák-plátěný tašky v dešti-ekologie je fajn,ale vocad,pocad…
večer vyscitlo slunko,tak jsem šla vyvenčit pséky,zavolala jsem do práce,vrátila se nám kolegyně z dlouhodobé prac.neschopenky,tak su ráda,jsem s ní ráda dělala
PetroK-moc,moc,moc na tebe/vás myslím!!!!!
Kimi-neuraz se!ale aspon by tě v tom dešti nic nepřejelo.
To nemyslím zle,já měla celoživotně ke psům černý/modrý věci,no jednou růžovou soupravu dětskou,jednou červenou,ale jinak teda modrý,černý věci,
no a když mě Martin koupil tu růžovou psí podzimnojarní bundu,k tomu růžočerný tepláky-tak já napřed-tvl-růžová ke psům!!!
no,ale jelikož to nosím hlavně přes ty tmavší měsíce-to je dobrý tmavší měsíce:-),tak jsem zjistila,že nemusím řešit reflexní prvky na sebe-nemáme ty chodníky,a prostš su v tomhle hezky vidět-mí psi mají reflexní vesty,a postroje+to 5timetrový vodítko je taky růžový reflexní.No a ted jsem dost chodila v těch gatích a bundě z DECATHLONU,a byla jsem nervozní z toho,že su celá v černým,teda krom růžových gumáků,a že v tom dešti budu blbě vidět,že bych si měla na to dát něco reflexního….takže tak,nakonec si budu na tu soupravu černou dávat reflexní vestu…asi…
Kachna-no,děkuju,to jsem si tak nechala ostříhat před nemocnicí,jsem to měla delší,ted už to má všechno kromě ofiny jednu délku,tak to jde dobře do culíku/skřipce,akorát ty sponky kdybych furt neztrácela…
a nekecej,že ti to nesluší!tohle ti určitě taky sluší,kdyžtak dej fotku já to odborným:-))) okem střihače psů a Martina posoudím :-)))