Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
Fifí.Fifí-je u zase FIFI!!!
No,jako počasí prostě na houby,no…
ted tady sedím zabalená v dece,navlíklá,tlustý ponožky,návleky na rukách pletený..
su ráda,že máš furt 2 psy!!
su ráda,že jste si to trochu-v rámci počasí-užily
no a srovnání-no chápu-já furt srovnávala Dafču-prvních 5 let a pak…
jinak s deštěm-včera jsem stihla odpo vycházku k rybníčku s trochou cvičení/hraní a ke konci už nám pršelo a slejvák pak…
v noci byla zima i Žerykovi,venku chladno-doma chladno…
dnes-ráno dát prát pračku,ždibec uklidit-ano nevysátý koberec psal romány…
ale tak furt mám ten klidový režim,že,takže Čjda u nás stěhovala sušák s terasy na dvůr a zpět…
ráno před busem vyvenčit psy+Maxe,pak na bus…9 hodin,my na zastávce,teda skro 9,Čajda se blížila ve vlaku do města řidič nikde…tak mu jen z čekajících na zastávce zavolal,a že bus nedojede,že přes silnici auto-nákladní,tak jsem šla dom,přidat šustákovou nepromokavou soupravu,že začalo krápat,
pod ni nalíklá-termo elastáky,triko s dl,svetr dlouhý do půli stehen,tenká mikina,a vesta sofwelka,a ta větrovka…
šla jsem za rodičema,že mě v 9 přijede kamarádka bus nic,auto tam přes silnic..a kdy pojedou s vnoučatama pryč??
tak za 15minutek jsme se nalodily,složitě objely auto-jiná cesta z té dědiny není je jedna silnice tam/zpět,na konci točna…
no a u vlaku mě vypinkly a jely s dětmi d MODRÉ
my s Čjdou proběhly zverimex,obchod,pak obchod s oblečením,kde jsem si koupila pár fukčních věcí-mikiny,trička,abych zjistila dnes!že tam mají i gatě a hezký…,no nic,tak pak jsme se přesunuly do cukrárny-kde i na MĚ! mega vedro,no pak na bus-který nás vyhodil navrch,kolem auta jsme to scupitaly…
já doma posbírala celou smečku a šly jsme venčit,a barák kousek mezi pole,
Čjda fotila novým mým fotákem-ooo můj malinkej šedej fotáčku…
no nic,mám zrcadlovku,že…
udělala pár vtipných fotek-rozevlátá Dafík a tak,zkoušely jsme nějaký cvičící-ale Bettyně se nechtěl moc dělat panáček,….a já se moc nesoustředila,no něco tam je,ale tak za chvilku jsme musely zpět,že aky ty vycházky nejsou nekonečný,že…
ale Čjjda v praxi viděla co to je když napíšu-vycházka-vyvenčit/pocvičit,pohrát,dom-prostě kousek za barák,
ale tak pejsci jsou s tímhle spokojený,protože-byly venku,že…
no,půlhodinu to dalo,tak zas úplně 5minutovka to nebyla a já nemusela řešit pokaděnej barák jak 2krát v neděli,že…
tak už jen uvařit oběd a vzdělávat se jak se fotí…
a s PC a tak-obdiv Čjdě,že mě nezabila!!!!!!
mě!! něco vysvětlovat…drama prostě….:-()
no Dafina-akční klkan,dnes i radostně ráno štěkala,že vycházka…
ale UKRDLA VYŽRALA U RODIČŮ 2 TALÍŘE SUCHÉ RÝŽE-JEDNO VNOUČE NECHALO OTEVŘENÝ…JE TO O NERBY TO HLÍDÁNÍ…NAŠTĚSTÍ!!JEN SUCHÁ RÝŽA…