Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
Nazdarek. 🙂
Prolitla jsem to tu letem svetem a nerada jsem se docetla zpravy o Ferince. At je holcicka chlupata co nejdyl ok! Aspon, ze Dafce lecba zabira, to je fajn.
Ja jsem doma od soboty vecir, zbabele jsem pozde odpolko nalozila cokle a prchla. To byl chcanec od patecni noci, vazeni, provazy vody a vichr, hnusanec.
V nedeli jsem se tam vratila pobalit nacucanej stan a veci (to budu susit vsecko nejmin tejden), psiska si lebedili doma v suchu (ano, stale mam psiky dva). A ja se vracim zpet do reality kazdodenniho pracovniho zivota.
Letosni tabor byl dost netradicni. Jednak tim nasim predcasnym navratem a druhak pocasim. V tydnu prosly asi 3 krasny letni bourky bez vichru, mlatilo to kolem moc pekne. A pak ten vikendovej slejvanec, i doma naprselo jen za sobotu pry 50 mm.
A tretak jsem si dovolenou kvuli stavu Troldika moc neuzila. Nebo jak to napsat… Neuzila i uzila, bylo to perfektni, hlavne prijezd zavodniku z Dobrise, slusne se vysledky zapily :D.
Ale byla jsem celou dobu v napnelismu, ve stresu, aby se mu zase nepokazila hnata, zvedacky do/z auta 28kg Pruhu my zada moc nepotesily. Neslo se ubranit porovnani pohybovych moznosti Prouzku vloni a letos, no proste bylo to cely na jednu stranu pro me dost smutny a narocny. Ale on si to uzil, byl spokojenej, potapal si dle svyho stavu, pocvalal si na oblibenych lukach. Ruzice si to uzila rovnez.
U Esusu se buduje, doufam, ze strecha uz stoji, zadny urazy na stavenisti.
Edit – po tom propadaku pajdavym je Trolda docela v pohode, jen ma zase spicky usi po Librele do krve + olysanej rypak este vic, svedi ho pes. Achjo, jsem zvedava, jestli po treti davce nekdy za par tejdnu budou tyhle vedlejsi ucinky zase horsi. Uz nemame moc kam couvat, bez L. se nehne, s ni se mu vyrojilo tohle – je to unavujici boj predem prohranej… 🙁
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem Fifi.