Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
jinak včera ráno veterina-Dafině zvýšený léky,koupený další granule,kontrola za měsíc-krev štítka+játra
předtím vyvenčit,pak po veterině se projít kousek po cyklostezce cestou z veteriny-děsně studenej vichr,pak už tradiční pokec ve městě před knihou,a dom
a pršelo,pršelo,pršelo-až do večera,pak do rána-tak jsem šla chvilku ze psama cvičit na terasu-sedni/lehni,packy,otočky,kroky,chůze mezi nohama a obíhání židle a probíhaní pod jednou židlí,pak pod 2 židlema-no pejsani se vyblbly,
akorát,když jsem chtěla je vzít chvilku vyvenčit-jen pár metrů před vrata-tak se Dafina na flexině schovala na terase za skřínku-tak jsem se smála,a nechala jsem ju doma-ona naštěstí nemá na ROZDÍL OD ŽERYKA A PSŮ RODIČŮ PROBLÉM SE VYVENČIT NA DVOŘE V DEŠTI-to Žeryk by radši praskl,než aby šel v dešti ven-takže vodítko-před vrata-vyčurat/vykakat-dom
a psy rodiču se radči vyvenčí doma!!!!
by mě jeblo….
ráno jsem dohlídla z terasy at se moje dvojka vyčurá,-psi rodičů-hrrr na terasu-protože prší a dom….
dopo jsem s něma šla na 5minutek vyvenčit-psi rodičů doma-protože prší,pak rodiče odjely odpo do zítřka,
Dafča šla párkrát sama v dešti na dvůr-no a já pak že půjdu k rodičům,co psi a ti tam už nasraný,že…….
no,takže jsem vzala pak v dešti na vycházku psy rodičů kousek do dědiny,pak Žeryka,pár metrů,Dafina se vyvenčila na dvoře,no a pak večer když konečně v sedm večer přestalo pršet tak všechny 4 vzít na zahradu-a ráno si přivstanu…,
takže jako pako venčím v dešti,když celej den prší,ale mám přehled,ne jako když se pustí s tím-tak jestli se jim chtělo tak se vyvenčily-no jim se třeba chtělo-ale nechtělo se jim do deště,že….