Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
tak dnes jsme jely na vycházku za Kučerov k rybníku,psi se proběhly,já viděla zblízka srnku,-já-psi i Martin ne-on Martin chodí vůbec na vycházkách jak slepej/hluchej…což já jako kynolog/pejskař nechápu,su zvyklá furt monitorovat okolí-kde je zvěř,kde jde někdo ze psem,cyklista,auto,xxx krát za cestu se otáčím dozadu….
no nic deformace z povolání….letitá…
DAFI se proběhla,pak se chvílu nesla,chvilku jsme si i sedly,od té veteriny nosíme všude tašku-aby mohla jít s náma když nebude chtít už chodit tak se prostě nese,no a dlouho nechodíme,misku nosím tu skládací od akinu,mám ju půlrku zavěšenou na výcvikové sukni-na tu sukni fakt nedám dopustit!!!
měla jsem i ti láhev/miska tu modrou,ale z toho mi nechtěli pít…
vodu nosím kdykoliv jedm někam autem,případně jdu dál za barák
dřív jsem nosila na karabince pidi misku
Martin nás pak nechal v Bučkách u hřbitova,já si tam učesala pséky,nad náma lesopark,takže koukám jestli z tama nejde někdo ze psem-monitoruju furt spodní/vrchní cestu,a ona se tam dlouho zblízka pásla srnka…
pejsani učesaní,napapaní…
jinak včera se mě vyptávala majitelka ségry Dafi-Dida ze Židenických zahrad-klubová šampionka,matka 4 vrhů zakladatelka chovné stanice Diacasablanca,jestli bych nechtěla k Dfině štěně,že,když jí bude 8je nejlepší pořídit dalšího pejska?
tak jí vysvětlju,že ne,že na dvoře celkem 4 psi a i když 2 mí,2 rodičů*-furt jsou to 4 psi naa dvoře,kteří chodí sem tam,kteří když cvičím psy-na zahradě-tak dojdou,že chcou cvičit taky,kteří,když češu tak se copu že taky a občas se cpou na vycházku a do auta…
a my je berem sebou….
prostě,je to jako mít tršku 4 psy-i když ne úplně…
a ona-no kde se nají/vlezou 4,vleze se šest..
sama má 7 kníračů…
no nevím,na mě je to dost i takhle….
kdybych to řešila jak lidi s víc psama-vycházky-proč?mají zahradu,
ale to já nechci,neumím,hlavně necchu 3 psa,že….,
jsme si s paní 2 krát volaly,ted v týdnu,jsem jí říkala,at se mrkne Dafči na fotečky,paní je fajn,ale jede spíš chov/výstavy
no a já to mám zase jinak-já su spíš přes vycházky a cvičení
taky si paní jezdí na úpravu,no kdybych měla někoho na úpravu,tak by to bylo taky jinší…
Martinovi končí dovča-no krom vycházek ze psama jednoho výjezdu do BK v dešti si z ní moc neužil :-(((
blbý počasí+tam měl doktora,se mnou k doktorovi v pondělí,naprdlačku todlencto,
snad dostanu dovču na podzim…ještě mám 19 dní…to nevím jestli nějak dostanu…..aspon něco snad jo…
dnes odpo má přijet kamarádka,kolehyně co na jaře končila,tak se těším,
staví se předtím v práci pak chvilku u mě,je hodná takovej kus pojede-od Olomouce…to je ta co u nás spala poslední víkend,co měla jít odpolední,
PetraK-ukaž foto lahvičky…
jaký máte počasí?-tady zase pod ,rakem,ale není zima,ani vedro….