Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
tak my jely včera v rámci dopoledních vycházek do BK,i s Žerykem,Žeryk se po cestě 2 krát poblinkal,
po cestě pršelo,v půli cesty jsme uvažovaly,že se vrátíme,ale pak jsme dojely…
plán -1-kousek se projít ze psama a s tatkemm,pak si sednout do kavárny u kolejí v parku,kde mají i paštiky a domácí limonády bez cukru!pak s Martin koupí hrnec co má vyhlídlý už xxx měsíců,sjedem na hřbitov a dom
plán-2-pršelo-takže psy dostaly pláštěnky,tatka v kratasích a košily s kr rukávem a sandálech vrazil s náma na vycházku-měl teda deštník…
udělaly jsme okruh-kousek kolem řeky,přes město,Martin si koupil kastrol,tatka si nakoupil,a šly jsme chvílu k němu dom,
to ještě pršelo tak nějak že to šlo,no pak jsme jely na hřbitov,že mamka bude mít svátek,brácha výročí a kdoví kdy já se dohrabu do BK-tak jsme tam dojely,Martin vylezl chvilku ze psama,a my s tatkem na hřbitov a dom,
my se stavily ještě narychlo v obchodě,a pak už jsme odjížděly to už pak liják a ještě větší liják…..:-(((
no,ale tak co jsme chtěly jsme zvládly,i když teda v dešti,doma jsem odpo proležela,nic teda nedělám
léky jsou hnusný asi po nich zdechnu…..
dnes jsme sjely do Vyškova-Martin ultrazvuk,pak jsem si na náměstí koupila taštičku přes rameno s vlkem-za 350taková jakoby ze šustákoviny,jen na peněženku,mobil,klíče…úplně pidi,ale já furt nosím-batoh/batohy
a když jdem někde oba,tak batoh nosí Martin,já mám u sebe NIC,a on mi pak volá jak dnes u stánku,a on jinde,já jinde-a mobil má on :-))
takže takvou pidi taštičku-měly tam i batohy,kabelko batohy,tašky-všecko psy/kočky
no pak ještě knihovna a dom…
je tu děsný borčus,ale co už….