Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
tak včera jsme zajely s pejskama za Hlubočany,cestička podél pole,
vedle lesa,Betty že chce mermomocí s náma,tak jela taky-suveréně šla vratama k autu-takovým tím cílevědomým způsobem-jedu taky a šmytec!
měly jsme sebou tašku na Dafču-kus cesty šlapala běhala,jak začala zaostávat a táhnout se tak šla do tašky,a pak,jak se tam začala vrtět tak ven,takže spokojenost na všech stranách,
venku jsme byly tak necelou hodku,ale pejsci a já spokojení,že změna
večer chvilku za bránoou,pár minut,pak hraní na zahradě,to se přidala zase Betty a pak s amokem oběhla záhony a tryskem na dvůr-nevím,kde se v té feně furt ten elán bere,ale baví mě:-))
dnes ráno vycházka ke křížku a zpět,pak jsme jely k MUDr.,protože mě od črvrtka/pátku bolí podbřišek,jo uklízela jsem ve čtvrtek-ale jen zametání,utření prachu,wc/koupelku,a přesadit pár fialek…no nic…
žádný vysávání,tahání těžkých věcí,NIC!!!
no,takže prohlídka,čípky,krev,zavolat si o výsledky ve středu a kromě vycházek-ty můžu,tak klidový režim-:-((
no,Martin kouil granule Žerykovi,klásky,prochladly mu záda,tak ho bolí,že si s něma pohl…
ale tak vysál,včera dělal pomazánku vajíčkovou a polívku,a fazolový lusky,brambory,vajíčko,to jsme měly ještě dnes,
taky dnes vytřídil oblečení-gatě,svetry a v sobotu-trička–sám od sebe!!takže zázrak-pravda v sobotu jsem vykřikovala něco jako-bud trička-nebo já!vyber si!!
teda sám od sebe třídil,ale pak se zpomalil….a to si nechám,to je ještě dobrý-a to je tvoje,nebo moje???
no dnes odpo jsme byly vyplavit pejsky,Dafi jen pár metrů a trochu se proběhnout,Žeryk teda plaval dlouho,a pak dom,a doma s Dfíkem hají bucí na terase….jinak Dafi je čilejší,veselejší,ale pohyb si koriguje sama-když by nechtěla jít ven,tak by nešla,kdyby ráno po pár metrech jít nechtěla,tak jde dom,jdeme pomalu,a venku jsme kousek,nebo se nese
u té vody je to otázka chvilky….
Kachno-jste v pořádku?
a děti teda velký všecky,rostou jako po úpvodních!
Černejčaj-krásně fotíš,krásně kreslíš,krásně chodíš….
ty prostě nemáš chybu!-závidím-jsi talent!
bud je to jelen,nebo daněk?