Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací řádný léto 2023 › Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023
tak včera jsme v dešti daly minivenčení,
já si pak dala odjezd do města na nákup-krůtí špekáčky do zapečených těstovin-vlezu do obchodu-krůtí masna-a paní-nemáte v obchodě to kafe co máte v akci?at tam nejdu zbytečně!
tak jí vysvětluju,že marodím,letáky nečtu a do obchodu ve volnu/neschopence nechodím…a to jsem si myslela,že mě paní nezná…
kamkoliv vlezu-obchody,lékarna,knihovna-jsou mí zákazníci….
no nic,posedím chvílu na čaji u Aničky,dojedu dom,dám zapíct těstoviny se špakáčkama a du ležet,
odpo taky ležím,protože mě jaksi od čtvrtka bolí břicho…:-(
jen jdu odpo chvílu ze psama mezi pole za barák,krom sun krok s přestávkama,
Žeryka nechám hledat míček,Dafi mezitím čučí a jdem dom
ráno v rámci akce-dotáhni paničce vše co neváží tunu a není přidrátované,
tak mimo jiné dotáhla Martinův spací nátělník pro který se musela artisticky natáhnout z postele přes noční stolek na židlu…
dnes ráno pršeníčko-tak zvěř vypustit na dvůr,a v 9 jsme vyjely na pařezovitý okruh do Ž.lesa,tam jsem nazula gumáky,a daly jsme si Dafinin milovaný okruh,
Dafča hoopala po pařezech-sama od sebe a běhala,Žeryk lítal s větví a házel si ju přes záda,takže taky spokojenej,s Martinem jsem byla domluvená,že když se začne Dafi opoždovat/zastavovat tak ju vezme,tak ju pak několikrát nesl,
ale jak jsem říkala,tenhle okruh je takovej půlhodinovej,žádná dálka,a Dafi to tam miluje
pak jsme sjely do města,Martin na nákup,a já k Aničce na pokec-to je dobrý,Martin zaparkuje u kostela,my slezem pár metrů na pokec,psy se pomazlí-Anička miluje Žeryka-nikdy ho neviděla zuřit tak se jediná s ním mazlí kromě Pavli a nás s tatkem,jinak si ho nikdo nehladí…ehm se nedivím…
ale zase je mi hto líto….,když se jde za někým mazlit a on nic…,
takže pokec,pomazlení psů,ti mimo jiný počučí po okolí,tak pro ně taky změna a jede se dom,sjely jsme rychle na skok do Vyškova-já chtěla zkusit ty šaty v sekáči-ale za chvilku zavíraly,…co jsem zkoušela tak mě trochu škrtily pod pažema -říkám,že su vazba do trojuhelníku…tak jsem si je nebrala..ale jinak byly dobrý,dlouhý z rozparkem,černý s kytičkama…no nic smůla…č. 42…
doma jsme nafásly merunkový knedlíky a dem se válet…
Dafi jak trochu ožila tak zase vítala Martina u auta,jak kdyby ju někdo čtvrtil za živa,ječela jak Viktorka u splavu….ostuda jedna-to dlouho nedělala hysterka uřvaná….
Fifi-je mi líto,že se Troldík zhoršil….
jak mu je dnes???