Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací řádný léto 2023 Odpověď na: Soukromý: Kecací řádný léto 2023

MirkaD

Fifi-neboj,víceméně celý dny nic nedělám-a jde mi to dobře:-)
    Maya-no to obšívání dírek-víš jak u mě-zase velký stehy,takže hjůůůza:-)

Kimi-od Šusty mám 3knížky-nejlepší od něj je-neznám druhé takové zvíře jako je pes-bomba
    jinak-Šusta-má na mě moc angickejch výrazů,názvosloví a tak-praktický příklady chápu,ale tu teorii mezitím čtu xxkrát a mám z toho šišatou hlavu…
    IVO EICHLER-mám jeho knížky,dřív jsme hooodně sledovaly s Martinem i videa-na mě-jde na to hodně přes mechanickou metodu,na jednom videu i na psu struna na krku-protože pes táhl jak kráva….
    kombinuje hodně mechanickou metodu+pamlskovou a prostě mu nevěřím,že dokáže za 2 měsíce převychovat psa….,taky jako dost důslednej bývalej výcvikář jsem tekla když jsem u něj sledovala jak xx krát sedni,sedni,sedni….zůůůstan,zůůstan….
    jakože by nějaká důslednost….no kdysi jsem ho viděla cvičit ve Zlíně na závodech-s Blgičákem závodil a s foxteriérem tam cvičil,
    já tam tenkrát byla s Duxem na stopařských závodech zetemkovývh-stopa,poslušnost
    on mě překvapil tím,že každýmu hned tykal….
    no,jinak já mám knížky ještě od Skuhrovskýho-kolektiv-Pes a jeho výcvik
    Člověk a pes,Pachové práce psů ve sportovní kynologii,-prostě klasika služební výcvik,40let starý knnížky-ty 2 první+pak nějaká výchova,beletrie…
    mám to vyfocený v meilu,kdyby jsi chtěla mrknout?
    jinak u nás ted prší,včera po vymáchání psů v bazénku a pidi vycházce-spíš venčení prosušení Dafči tak liják,
    pak hned houkačky hasičů,okolní dědiny to chytlo fest .-((
    kroupy,bahno…:-(((
    ráno,Dafi že nikam nejde-nechtěla,tak jsem šla s Žerykem po měsíci a něco za lípu,kousek do lesa-tak si pobíhal,byl rád,že změna,počmuchal si,
    v lese po zemi větve a jedn strom:-(,
    viděly jsme zblízka srnky…
    doma jsem vzala za bránu Dafču tak jsme šly za rožek zahrad do zátočinky,pohrály si-nosila vodítko a klíč,a šly dom,pak jen před vrata kousek vyčurat se šla a zase dom,léky a válení-dvůr-postýlka,ochladilo se a ted už nějakou chvilku pršííííííííííííííííí
    u nás zázrak….